Računalništvo, telefonija
01.10.2014 20:48

Deli z drugimi:

Share

4. TEDx University of Ljubljana tokrat s sloganom »Bit na bit-pogača!«

V sredo 15. oktobra ob 18. 30, se bo odvil že 4. TEDx University of Ljubljana, ki ga pripravlja skupina prostovoljcev, študentov in TED navdušencev.
4. TEDx University of Ljubljana tokrat s sloganom »Bit na bit-pogača!«
4. TEDx University of Ljubljana tokrat s sloganom »Bit na bit-pogača!«

Rdeča nit dogodka je povezana z računalništvom in programiranjem. Organizatorji so privabili ljudi z različnih področij, predvsem ne-računalničarjev, ki bodo predstavili prednosti, ki jim jih pri njihovem delu prinaša znanje programiranja in svoje izkušnje pri učenju oz. prenašanju znanja programiranja na druge.

Letošnji govorci na TEDxUniversity of Ljubljana s sloganom Bit na bit- pogača! bodo izredni profesor financ in računovodstva na Ekonomski fakulteti, Aljoša Valentinčič, strokovnjakinja za bite in DNK, Marinka Žitnik, študentka zadnjega letnika druge stopnje psihologije, Mojca Poredoš, doktorica prevajalstva, Senja Pollak, računalničar, ki v okviru programa Coder Dojo prenaša računalniška znanja na otroke, Blaž Berdnik, in še trije drugi govorci, katerih imena bodo razkrita v prihajajočih dneh.

Vstopnice za dogodek bodo na voljo v sredo, 1.10.2014 ob 20. uri preko sistema eventbrite. Število mest je omejeno. Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem UL FRI
Za več informacij so vam na voljo pri UL FRI
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fakulteta za računalništvo in informatiko

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem UL FRI? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več