Računalništvo, telefonija
21.06.2017 11:30

Deli z drugimi:

Share

5 fotografij, ki jih zmore telefon

5 fotografij, ki jih zmore telefon
5 fotografij, ki jih zmore telefon

Rad fotografiraš? Gledaš na svet kot fotografije, ki bi jih ovekovečil, vendar ne nosiš s seboj profesionalnega fotoaparata? Naj te to ne omejuje, poglej kakšne fotografije lahko narediš s pametnim telefonom!

Živimo v času, ko je pametni telefon najbolj priljubljen fotoaparat. Do nedavnega je bila jasna ločnica med tem kakšne fotografije zmore telefon in kakšne profesionalni fotoaparat. Športne fotografije, umetniške fotografije pokrajin, tihožitja in ekspresivni portreti so bili domena naprav z večjimi zmogljivostmi. Danes je to zgodovina. Fotografski pametni telefon Huawei P10 se odlično znajde v praktično katerikoli vrsti fotografije. Z orodji uporabniku zagotavlja, da bo naredil prav takšno fotografijo kot si jo je zamislil v svoji glavi. Tukaj je pet primerov različnih vrst fotografij, ki so bile narejene s pametnim telefonom in dajejo občutek, da jih je nekdo posnel s profesionalno fotografsko opremo.


Črno-beli portreti

Okusni, ekspresivni, črnobeli in hkrati nasičeni s čustvi: to je tisto, kar nam predstavljajo klasični črnobeli portreti. To, doslej ekskluzivno področje fotografske umetnosti, je zaradi tehnologije, ki jo je razvil Huawei v sodelovanju z Leico, dostopno vsakomur.


Vsakodnevni portreti

Trenutki iz vsakdanjega življenja, smeh, solze, trenutki ujeti »on-the-go«, vsakdanja portretna fotografija je vrsta fotografije, ki se jo največkrat poslužujemo s telefonom. Vsakdanje življenje, ki je zabeleženo s fotografijami. Vendar to ne pomeni dolgočasja. Prav nasprotno, z dobrim pametnim telefonom, so lahko te fotografije pravi mali biseri.


Modne fotografije

Modna fotografija definitivno ne paše skupaj s pametnimi telefoni, kajne? Izkazalo se je, da se tudi brez ton opreme in vojsko asistentov, da doseči osupljive modne fotografije s pametnim telefonom Huawei P10.


Fotografije ekstremnega športa

Športne kamere imajo omejene zmogljivosti in posebne lastnosti. Te izhajajo iz njihovih funkcij, kot je širokokotno vidno polje, ki popači sliko. Namesto njih lahko uporabite pametni telefon, ki vam bo prav tako zagotovil neverjetne rezultate!


Pokrajine

Kamorkoli greste, bodisi na oddaljene gore ali v eksotično mesto, videli boste kraje, ki se vas bodo dotaknili. Pametni telefon kot je Huawei P10 vam nudi orodja, s katerimi boste lahko zajeli ta trenutek in ga shranili za vedno. Brez potrebe po profesionalni fotografski opremi.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več