Računalništvo, telefonija
16.01.2017 11:40
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 razlogov za učenje PhotoShopa

5 razlogov za učenje PhotoShopa
5 razlogov za učenje PhotoShopa

Lahko postanete grafični oblikovalec in prihranite ali zaslužite denar

Poleg urejanja in obdelave fotografij lahko oblikujete tudi voščilnice, vizitke, poster ali karkoli drugega. S tem prihranite precej denarja, ki bi ga sicer porabili za grafičnega oblikovalca.

Obnovite stare fotografije

Zbledele in stare fotografije lahko obnovimo s preprostimi triki uporabe »healing brush-a«, »clone stamps«-ov, »patch tools-ov«. S tem stare spomine digitaliziramo in shranimo na disk, kjer ne bodo zbledele ali se kako drugače uničile.

Združite besedilo s sliko

Pri grafičnem oblikovanju morata slika in besedilo sovpadati. Photoshop vam omogoča, da oba elementa tudi optimizirate za boljši končni rezultat.

Spremenite barvo fotografij

Photoshop vam omogoča, da z enim samim klikom spremenite sliko z barvne v črno-belo. Če imate radi barve negativa, lahko tudi to enostavno uredite s kombinacijo tipk na tipkovnici.

Oblikujte svoj motiv na majici

Če želite oblikovati popolnoma svojo majico – takšno, ki je ne prodajajo v trgovini, vam lahko PhotoShop priskoči na pomoč. Majice s temi motivi lahko potem prodajate tudi v lastni spletni trgovini.

Če se s PhotoShop programom do sedaj še niste srečali, vam omogočamo začetni spletni tečaj le za 25€. Za več informaciji prosim sledite tej povezavi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več