Računalništvo, telefonija
16.03.2017 10:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 razlogov za uporabo PHP programskega jezika

5 razlogov za uporabo PHP programskega jezika
5 razlogov za uporabo PHP programskega jezika

Kratek čas nalaganja
Uporaba PHP programskega jezika pomeni hitrejše nalaganje spletnih strani. Google obravnava strani, ki se hitro nalagajo kot boljše, zato jih uvrsti proti vrhu zadetkov.

Brezplačna programska oprema
Programiranja v PHP in uporaba drugih spletnih rešitev, kot je na primer WordPress, je brezplačna zaradi odprto in javno dostopne kode. Za programiranja v drugih jezikih vam lahko lastnik programskega jezika zaračuna uporabo njihove programske opreme za razvoj kode.

Nižji stroški strežnika
PHP potrebuje za svoje delovanje le Linux strežnik, ki je na voljo pri vseh dobaviteljih strežniških sistemov. Pri tem ne potrebujete plačevati dragih licenc Microsoftu za uporabo njihovih funkcij.

Fleksibilna podatkovna baza
PHP programski jezik lahko komunicira z različnimi podatkovnimi bazami. Pri tem največkrat uporabljamo MySQL ki je brezplačna.

Večja možnost zaposlitve
Ker je PHP programski jezik zaradi svoje fleksibilnosti zelo razširjen, so PHP programerji zaželen in iskan kader, tako da nimajo težav z menjavo službe ali pridobivanjem prve zaposlitve.

Izobraževalni center Housing trenutno omogoča spletni tečaj PHP za le 25€, medtem ko se redna cena na trgu giblje okrog 199€. Za več informaciji o tečaju sledite tej povezavi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več