17.03.2016      17:34
Gea Verderber (Ceneje.si)

VROČE! 6. aprila bo v Zagrebu konferenca o spletnem nakupovanju sMind

Imate svojo spletno trgovino? Ste že prisotni na hrvaškem trgu ali pa razmišljate o širitvi poslovanja k sosedom? Potem ne smete zamuditi nasvetov priznanih strokovnjakov!

Le še nekaj tednov nas loči do sMind konference o spletnem nakupovanju, ki bo 6. aprila 2016 v hotelu Double Tree by Hilton v Zagrebu! Na dogodku v organizaciji portala Jeftinije.hr se bo zaključilo tekmovanje Web trgovac godine 2016.

Kaj boste izvedeli na konferenci sMind?

Izvrstni predavatelji in strokovnjaki vam bodo predstavili eno trenutno najbolj zanimivih dinamik na e-commerce tržišču – tesno prepletanje fizičnega in digitalnega sveta. Interakcija med digitalnim in fizičnim ter rast večkanalne trgovine bo osrednja tema letošnje konference o spletnem nakupovanju, skozi katero vas bo vodila Iva Šulentić.

Prvi del konference bo posvečen razvojnim trendom. Svoj pogled in izkušnje bodo z vami delili Darko Dujić, izvršni direktor podjetja Ceneje d.o.o., Tamara Lah Momčilović iz agencije Infinium ter Maurits Bruggink iz evropske institucije EMOTA, ki skrbi za razvoj večkanalne in spletne trgovine.

Primere dobrih praks bodo predstavili Irena Leskovar iz francoskega Lengowa, Ivan Brezak Brkan s portala Netokracija ter Armando Garcia Teixeira in Martin Fabian z Youstice, ki skrbi za zaščito potrošnikov.

Youstice je nagrajena aplikacija za učinkovito reševanje reklamacij prek spleta in brezskrbno nakupovanje, ki z le nekaj kliki omogoča učinkovito komunikacijo ter neposredna pogajanja med trgovci in potrošniki. Izvedite, kako lahko v nekaj minutah uspešno obravnavate pritožbe vaših kupcev!

Preverite celoten program »

Irena Leskovar bo v svojem predavanju razkrila, kaj je potrebno, da uspete na tujem tržišču“Poleg kakovostnega prevoda product feed-a v lokalni jezik mora trgovec obvezno preučiti ponudbo in povpraševanje na tujem trgu v povezavi z artikli ali storitvami, ki jih nudi. Ključno je, da se seznani z najbolj razširjenimi metodami plačila, sistemi dostave in vračil ter zagotovi podporo strankam v njihovem jeziku. Izbrati mora optimalne oglaševalske kanale glede na proračun in želeno hitrost prodora na tuj trg. V primeru, da je glavni namen trgovca pripeljati obiskovalca v spletno trgovino, je potrebno poleg vsega že naštetega prilagoditi spletno stran tamkajšnjim iskalnikom ter načinom internetne povezave in spremljanja spletnih vsebin. Nujni elementi so še jasna kategorizacija, kakovostna vsebina, premišljene CTA akcije in, če se le da, priznan trustmark, ki domačim in tujim kupcem zagotavlja varnost,” pojasnjuje.

Zanimive študije primerov bodo na konferenci sMind predstavili Damir Hozdić iz MasterCarda, Matija Pavlinekiz Hrvaške pošte ter Damir Plejić, ki prihaja iz Laboss.hr, studia za testiranje in optimizacijo spletnih strani.

Laboss svojim naročnikom zagotavlja celovito in strukturirano analizo, ki rezultira v znatnem povečanju učinkovitosti spletne strani. Plejić bo na konferenci predstavil primere analiz in razkril, kako vam lahko ti podatki pomagajo k boljšemu spletnemu poslovanju.

Damir Plejić (Laboss.hr): “Za izgled in funkcionalnost uspešnih spletnih strani ni zaslužen vodja projekta ali oblikovalec. Najboljše strani odražajo poslovne cilje na eni in potrebe uporabnikov na drugi strani.”

Zadnji del predavanj bo zaznamoval pregled trendov na hrvaškem spletnem trgu in dinamike nakupne izkušnje, ki jih bodo predstavili Josip Tvrtković, direktor Valicona, Marin Vladović, COO Ceneje d.o.o, ter Mario Frančešević iz agencije SeekandHit.

Obiščite konferenco in poskrbite, da boste v koraku s tem, kar se odvija v glavah vaših kupcev!

Ne zamudite! Prijavite se na sMind še danes »

Imate spletno trgovino?

Še je čas, da se prijavite v tekmovanje za spletnega trgovca leta! S sodelovanjem pridobite analizo nakupnega vedenja vaših strank ter finančnotehnično in SEO analizo.

Tekmujte za hrvaškega spletnega trgovca leta »

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

Ekskluzivno! Apple potrdil zanimanje za podro... 1
benx  |  "Ekskluzivno!"? kaj točno??
Revolucionarno odkritje: Baterije, ki jih lah... 11
pravi.bog  |  Ja, če z bakreno žico (dovolj debelo, da...
Zelo slaba novica za lastnike najboljšega pre... 39
Bigpodgurc  |  Sorri cw ne razumes kr po domace pism