Računalništvo, telefonija
06.04.2014 12:00

Deli z drugimi:

Share

99idej je storitev za pomoč dijaškim startupom

Uspešni podjetniki bodo svetovali dijaškim startupom do uspeha v poslovnem svetu.
Skupina mladih ustvarjalcev na največjem startup vikendu doslej: Startup Days marca letos v Novem mestu
Skupina mladih ustvarjalcev na največjem startup vikendu doslej: Startup Days marca letos v Novem mestu

Kristian in Peter sta dijaka, ki sta že zelo zgodaj začela svojo poslovno pot. Trenutno ustvarjata spletno storitev, ki bi mladim s poslovnimi idejami omogočala, da se povežejo z uspešnimi podjetniki. Storitev sta poimenovala 99idej.


»Rada bi zgradila most, ki bi povezoval uspešne podjetnike in mlade s poslovnimi idejami.« je pojasnil Kristian.

Podjetniki se lahko njuni storitvi pridružijo z manjšim vložkom, ki bi se kasneje namenjal kot investicija v dijaške startup projekte. V zameno pa bi podjetniki pridobili delež v startup podjetju v katerega so namenili investicijo.

Mladi so dolžni obveščati člane naše storitve o napredku in doseženih ciljih. Če pa imajo kakršno koli vprašanje, se lahko kadar koli posvetujejo s člani storitve.

»Od drugih podobnih storitev se najina razlikuje v tem, da mladi pridobijo poleg denarnih sredstev za njihove projekte tudi pomoč uspešnih podjetnikov, ki jim bodo svetovali in jih usmerjali.« je povedal Peter.

Njun cilj je, da ustvarita skupnost, ki bo povezovala dijake s poslovnimi idejami in uspešne podjetnike v Sloveniji ter drugod po svetu. Zato sta naprej začela z dogodki.


17. aprila bosta združila 50 uspešnih podjetnikov na dogodku v ljubljanski Hedonii, kjer se bo predstavilo nekaj najboljših Ustvarjalnikovih idej.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem USTVARJALNIK
Za več informacij so vam na voljo pri USTVARJALNIK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem USTVARJALNIK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več