13.08.2014 13:41
Posodobljeno 10 let nazaj.

Garmin z novo topografijo za kolesarske in peš poti

BASECAMP – 3D pogled – veliko topografskih podrobnosti s plastnicami, gorskimi vrhovi, poraščenostjo površin, izobatami in globinami.

Garmin Europe najavlja izdajo nove topografske kartografije v “PRO” seriji, ki pokriva 8 držav Balkana: Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Makedonijo, Kosovo, Črno Goro, Srbijo in Albanijo.

Z novo funkcionalnostjo ActiveRouting je ta izdelek skupaj z Garmin GPS napravami idealen pripomoček za vse aktivnosti na prostem pod modrim nebom Balkana. Vsebuje podrobne topografske podatke in osveženo vsebino in lahko vodi uporabnika po stezah in poteh od zavoja do zavoja glede na izbrano dejavnost. Z izborom ustreznega profila dejavnosti na napravi se lahko vodenje začne prilagojeno za peš ali kolesarske dejavnosti. Izbirate lahko med preko 3100 km najbolj priljubljenimi potmi v regiji.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

SIMBIOZA GENESIS, so.p.