01.04.2012 06:59
Posodobljeno 11 let nazaj.

aFax 2.0: Ko faksi postanejo fotografije

Pošiljanje in prejemanje faksov neposredno iz programa MS Outlook ali kateregakoli drugega e-poštnega odjemalca je za naročnike storitve aFax sedaj še hitrejše, kakovostnejše in preglednejše.
Primer poslanega faksa preko storitve aFax

aFax, vodilna storitev e-faksiranja v Sloveniji, je v zadnjih mesecih postregel s številnimi novostmi. Poleg naprednih rešitev, kot so npr. avtomatsko razporejanje prejetih faksov in enostavne možnosti integracije faksiranja v CRM sisteme ter možnosti dodatnega znižanja stroškov z brezplačnim prenosom faks številke, je precej izboljšav namenjenih tudi čisto običajnim uporabnikom.

Faksi se sedaj pošiljajo hitreje, s hitrostjo do 33.600 bitov na sekundo, ki sicer predstavlja zgornjo tehnološko mejo pri faks napravah. Sistem aFax sicer lahko sočasno pošilja večje število faksov hkrati. Za zahtevnejše uporabnike je lahko zanimiva možnost višje prioritete pošiljanja.

Potrditvena sporočila o uspešno poslanih faksih sedaj omogočajo še večjo preglednost nad poslanimi faksi. K temu prispevata oba potrditvena e-maila, ki ju uporabnik prejme po oddanem faksu. V prvem, ki potrjuje, da je bil e-mail (z dokumentom, ki naj se pošlje kot faks) uspešno prejet s strani strežnika, se poleg enolične identifikacijske številke faksa sedaj izpiše tudi polje »Zadeva« iz poslanega e-maila. V drugem, ki predstavlja verodostojno potrdilo o uspešno poslanem faksu, pa poleg omenjenega izpisa uporabnik v priponki prejme tudi dejanski izgled poslanega faksa.

Največjo pozornost vzbuja neverjetno visoka ločljivost poslanih faksov. Izpisa tako visoke kakovosti poslanih faksov kot je npr. ta v prejetem faksu (poslanega preko storitve aFax) na zgornji sliki (vir originalne slike: Top 10 Funny Celebrity Caricatures), pri faks napravah še zdaleč nismo bili vajeni.

aFax sicer napoveduje številne dodatne novosti še v prvi polovici tega leta. Med drugim bodo naročnikom kmalu na voljo tudi faks številke v tujini (za nekatere države so že na voljo), česar se bodo prav gotovo razveselila podjetja, ki imajo npr. zastopstva v tujini, fakse pa bi vseeno raje prebirali in pošiljali kar od doma – preprosto in udobno, kar iz programa za e-pošto!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVIOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVIOR d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVIOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več