Računalništvo, telefonija
15.06.2013 14:33

Deli z drugimi:

Share

Za boljši nadzor nad projekti in njihovim izvajanjem

V podjetjih vseh velikosti sta nadzor nad projekti in njihovo učinkovito izvajanje ključnega pomena za uspešno poslovanje. Zato je Agito razvil rešitev Agito Project Management Portal (Agito PM Portal) za načrtovanje in učinkovitejše vodenje projektov ter pregled portfelja projektov.
Za boljši nadzor nad projekti in njihovim izvajanjem
Za boljši nadzor nad projekti in njihovim izvajanjem

S pomočjo Agito PM Portala je mogoče načrtovanje, pregled zasedenosti in razporeditve obstoječih zmogljivosti, kot so delavci, stroji in delovna mesta, omogoča vnos realizacije, vzpostavitev enotnega portala za posamezni projekt in ureditev pripadajoče projektne dokumentacije. Prav tako je mogoče izdelovati analitična poročila o načrtovanem stanju in dejansko realizacijo.

»Agito PM Portal omogoča enostavno ustvarjanje novega projekta iz predloge, vzpostavitev projektnega spletnega mesta ter hranjenje vseh dokumentov projekta na projektnem mestu. Na ta način se izboljšajo nadzor in učinkovitost izvajanja posameznih projektov ter kakovost načrtovanja,« je povedal Mišo Brus, direktor podjetja Agito.

Agito PM Portal je rešitev za podjetja, ki želijo učinkovito voditi projekte, hkrati pa poenostaviti in poceniti sistemsko in strojno infrastrukturo za vodenje projektov. Rešitev potrebuje za delovanje le Microsoft Project Office Standard in brezplačno različico Microsoft SharePoint Foundation.

SharePoint Foundation Server omogoča obveščanje članov projektnih ekip o njihovih dnevnih nalogah, pošiljanje obvestil uporabnikom, vnos dejanskega dela oziroma porabljenega časa za posamezno opravilo ter vnos in potrjevanje dopustnih listov in objavljanje poročil. Microsoft Project Office Standard pa poleg načrtovanja aktivnosti projekta zagotavlja lokalno načrtovanje virov in njihovo dodeljevanje na posamezno dejavnost, pregled zasedenosti virov, primerjave med načrtovanim in realiziranim, pregled portfelja projektov in primerjavo med njimi ter pregled porabljenih ur po projektu, delavcu ali aktivnostih.

Več informacij o rešitvi se nahaja tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več