Računalništvo, telefonija
31.03.2015 09:12

Deli z drugimi:

Share

Optimizirajte vaše sestanke

Optimizirajte vaše sestanke
Optimizirajte vaše sestanke

Zaposlenim se zaradi potreb po hitrem odzivanju na spremembe v okolju nabere ogromno sestankov, zato je učinkovita priprava in vodenje le teh nujno, prav tako konsistentno in transparentno vodenje statusnih informacij. V ta namen smo v Agitu razvili rešitev Agito Wiki.

Agito Wiki omogoča poenoteno vodenje statusnih informacij na nivoju različnih vsebinskih kategorij, kot so prodajne priložnosti, projekti, produkti, dogodki, domenska področja ipd. Nadalje orodje podpira avtomatsko sestavo agende sestankov glede na izbrane kategorije in spremenjene vsebine v izbranem časovnem obdobju, ki se potem na sestanku razširi v zapisnik. Prav tako je na voljo dodeljevanje in upravljanje nalog, ki izhajajo iz odločitev na sestanku.

Z rešitvijo Agito Wiki podjetje enostavno vpelje poenoteno podporo izmenjavi pomembnih informacij v podjetju, hkrati pa omogoča učinkovito pripravo in vodenje sestankov s preglednim upravljanjem dodeljenih nalog.

Če bi radi pridobili več informacij o tem, kako lahko Agito pomaga vaši organizaciji, nas pokličite na 01 242 56 70 ali pišite na info@agito.si. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pridobiti pravo rešitev za vaše izzive.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več