Računalništvo, telefonija
24.05.2011 13:55
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Amis uvaja sistem za prenos podatkov ali TV signala po električnem omrežju

Družba Amis je konec maja ponudila na trgu napravo, ki omogoča prenos podatkov ali TV signala po električnem omrežju. Naprava, ki so jo na Amisu poimenovali Elektro TV set, predstavlja popolno rešitev za povezavo TV sprejemnika ali računalnika v domače omrežje, brez vrtanja in polaganja mrežnih kablov. Namestitev opreme je enostavna in hitra ter cenovno zelo ugodna.
Set za enostaven priklop televizije
Set za enostaven priklop televizije

Modem za dostop do interneta se v našem stanovanju pogosto nahaja na drugem mestu oz. sobi kot televizor z digitalnim sprejemnikom (STB), kar pomeni, da ju je potrebno povezati. Odslej omogoča to nova naprava Elektro TV set za povezavo preko električnega omrežja. Uporabnik lahko postavi televizor kjerkoli v stanovanju ali hiši, pri čemer mu ni potrebno več skrbeti za namestitev kabla, ki prenaša TV signal od modema do TV sprejemnika. Komplet Elektro TV set vključuje dva enaka dela, ki omogočata prenos podatkov oz. signala po električnem omrežju. Prvi del se priključi v električno vtičnico pri modemu, drugi pa pri digitalnem TV sprejemniku (STB) ali računalniku. Mrežna povezava med modemom in digitalnim TV sprejemnikom ob televizorju se vzpostavi takoj ter samodejno, brez dodatnih nameščanj ali posegov v sistem.

»Izkušnje kažejo, da je odstotek novih naročnikov širokopasovnega interneta in televizije, ki potrebujejo ustrezno domače omrežje in le-tega nimajo izgrajenega, zelo velik. Ponujamo jim enostavno rešitev, ki je cenovno bistveno bolj ugodna in enostavna, kot izvedba kompleksnih posegov v stanovanje, ki jih vzpostavitev širokopasovnih storitev zahteva,« je povedala Katja Šajnovič, direktorica za prodajo in marketing družbe Amis.

Elektro TV set je uporabnikom na voljo po ceni 68,00 EUR z DDV za komplet. Možno je tudi obročno plačilo in sicer 12 mesecev po 5,90 EUR z DDV. V času promocijske akcije, do 30. junija 2011, prejmejo novi naročniki AmisTV prvi komplet Elektro TV seta brezplačno.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več