Računalništvo, telefonija
15.12.2016 14:24
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Antivirusni paket za 3 naprave

Antivirusni paket za 3 naprave
Antivirusni paket za 3 naprave

Zaščitite svoje računalnike in mobilne naprave s celovito zaščito, ki jo nudi paket ESET Multi-Device Security 3. Akcijska ponudba traja samo do 15.1.2017!

V zadnjem obdobju se na področju informacijske varnosti govori predvsem o izsiljevalskih grožnjah (ang. Ransomware). Gre za zlonamerno programsko opremo, ki zakodira vaše podatke ter zaklene vašo napravo, nakar se vam na zaslonu prikažejo navodila za plačilo odkupnine. Te grožnje se najpogosteje širijo s pomočjo elektronske pošte, zato svetujemo dodatno previdnost pri odpiranju priponk in povezav v e-pošti, tudi če ta navidez prihaja od znanega pošiljatelja.

Zaradi porasta izsiljevalskih groženj, so pri podjetju ESET v svoje protivirusne rešitve vključili novo funkcijo Ransomeware Shield in poskrbeli za celovitejšo zaščito uporabnika na spletu. Funkcija Ransomeware Shield deluje tako, da nadzoruje in ocenjuje vse aplikacije, ki tečejo v sistemu in s pomočjo napredne hervistike aktivno blokirajo vse sumljive aplikacije. Funkcija deluje tudi v primeru, da datoteke, ki jih že imate na računalniku začne spreminjati oziroma kriptirati zlonamerna aplikacija.

Pred temi grožnjami so ogroženi predvsem podatki na osebnih računalnikin Windows, vse pogostejša tarča pa postajajo tudi mobilne naprave Android. Zato vam svetujemo, da poskrbite za zaščito vseh naprav, ki dostopajo do spleta. Uporabite ESET Multi-Device Security za tri naprave z vključeno funkcijo Ransomware Shield, ki vas bo v primeru grožnje ali sumljivega obnašanja aplikacije opozorila in preprečila napad.

ESET Multi-Device Security vam omogoča napredno spletno zaščito za računalnike PC in Mac ter naprave Android. Z eno licenco lahko zaščitite tri različne naprave po vaši izbiri. Poleg funkcije Ransomeware Shield, ESET Multi-Device Security poskrbi tudi za varnost vaše spletne kamere, vas z uporabo najnovejših in nagrajenih tehnologij ščiti na spletu, vsebuje pa tudi zaščito za spletno bančništvo, ki vam omogoča brezskrbno nakupovanje in plačevanje računov preko spleta.

Priskrbite si najboljšo zaščito za tri različne naprave ESET Multi-Device Security v akcijski ponudbi le za 44 €. Akcija traja do 15.1.2017.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več