Računalništvo, telefonija
24.02.2017 11:40
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ASUS Zenfone 3 Max – idealen pametni telefon za povprečnega Slovenca?

ASUS Zenfone 3 Max – idealen pametni telefon za povprečnega Slovenca?
ASUS Zenfone 3 Max – idealen pametni telefon za povprečnega Slovenca?

Podjetje ASUS je izdelalo mobilni telefon, ki se zdi kot nalašč za Slovence. Zenfone 3 Max se pohvali s kovinskim ohišjem in predvsem zmogljivo baterijo. Kot tak je idealen za vse, ki veliko časa preživijo stran od električnih vtičnic, bodisi na različnih interesnih dejavnostih ali v naravi. Še več, baterija s kapaciteto 4130 mAh je tako zmogljiva, da lahko telefon polni tudi druge naprave.

ZenFone 3 Max brez težav sledi uporabniku med še tako napornim delavnikom, na voljo mu je tudi v prostem času. Ne glede na to, ali uporabnik vneto dela ali pa se igra – energije v bateriji telefona Zenfone 3 Max je vsak dan dovolj za vse aktivnosti, povprečnemu uporabniku pa bo avtonomija delovanja zadostovala tudi za dva ali tri, varčnežem celo več dni. V pripravljenosti namreč telefon zdrži do kar 30 dni, omogoča do 20 ur pogovorov in do 87 ur predvajanja glasbe. Kot rečeno, 4130 mAh zaloga energije v bateriji je tako razkošna, da lahko s telefonom preko priloženega kabla napolnite tudi druge, pretežno mobilne naprave. V varčnem načinu Super saving, ki zna izkoristiti vsako energijsko celico do konca, Zenfone 3 Max pokaže še dodatno odliko – v primeru, da ta super varčni način vklopite šele takrat, ko ima telefon le 10 odstotkov zmogljivosti baterije, bo v pripravljenosti še vedno ostal kar 36 ur.

Obliko telefona Zenfone 3 Max določa 5,2-palčni zaobljen 2,5D IPS-zaslon, občutljiv na dotik, ki je vgrajen v kovinsko ohišje. Vsega 2,25 mm debel rob zaslona poskrbi za ugodno, kar 75 % razmerje med velikostjo zaslona in ohišja. Nežno zaobljen hrbtni pokrov pa je dodatna zaslužen, da telefon naravno paše v roko. Na hrbtni strani telefona je vgrajen še bralnik prstnih odtisov, ki ZenFone 3 Max odklene v delčku sekunde, poleg tega omogoča še veliko več. Drsna poteza vklopi prednjo selfie kamero, dodaten pritisk nanj pa zajame sliko – tako ima uporabnik še en »sprožilec« točno tam, kjer ga potrebuje. Bralnik prstnih odtisov si zapomni odtise petih prstov, ki jih lahko uporabnik poveže z različnimi ukazi.

Za zajemanje digitalnih spominov poleg prednje kamere z ločljivostjo senzorja 5 Mpik poskrbi še hrbtna kamera PixelMaster, katere senzor zajame 13 milijonov slikovnih točk. Tehnologija PixelMaster fotografiranje v pametnih telefonih dviga na nov nivo, saj še izboljša standardno zajemanje posnetkov. V načinu HDR lahko uporabnik zajame sliko, ki ima do 4-krat večji dinamični razpon od klasične, v načinu Super Resolution pa kamera zajame več posnetkov in izdela fotografijo izjemne ločljivosti – kar 52 milijonov pik, na kateri so vidne vse možne podrobnosti. V načinu Low Light pa ZenFone 3 Max v primerjavi z neposrednimi konkurenti v pogojih slabe svetlobe zajame do 4-krat svetlejšo in bolj čisto sliko.

Zenfone 3 Max je po priporočeni ceni 219,99 evra z DDV v srebrni in temno sivi barvi naprodaj pri vseh večjih spletnih in lokalnih trgovcih s potrošniško elektroniko. Dodatne informacije o izdelku so na voljo na spletni strani www.asusplus.si/zenfone-3-max.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več