13.06.2014      17:30

ASUSTOR z ADM 2.2 sistemom

ASUSTOR NAS napraveASUSTOR NAS naprave
ASUSTOR Portal z XBMCSurveilance center

ASUSTOR na sejmu Computex predstavlja novo različico ADM sistema, multimedijske funkcije za domače uporabnike in IP nadzorni sistem

ASUSTOR, priznani proizvajalec NAS naprav in nadzornih rešitev je na nedavnem sejmu Computex predstavil novo različico svojega ASUSTOR Data Master (ADM) sistema za vse njihove NAS naprave. Dobro sprejeti sistem ponuja poenostavljeno delovanje in upravljanje skupaj z inovativnim in nastavljivim vmesnikom ter preko 126 unikatnih aplikacij na njihovem App Central. Najnovejša različica ADM 2.2 dodaja napredne UPS funkcionalnosti, podporo USB DVD/CD/Blu-ray optičnim enotam, nastavljanje sporeda nočnega delovanja, indikatorje hibernacije trdega diska in podporo cirilici v uporabniškem imenu.

Nove aplikacije na ASUSTOR App Central:

• Mail Server: ponuja poštni servis za IMAP in POP3 protokole, vključuje nadzor nad pasovno širini in aktivnostjo ter ponuja varnostno kopiranje e-pošte. Mail Server združi ADM uporabniške račune s posameznim e-poštnim naslovom.
  • MiniDLNA: multimedijska strežniška aplikacija, ki podpira protokole, kot sta DLNA in UPnP-AV. Če uporabnikov UPnP klient (Sony BRAVIA TV, PlayStation 3...) podpira multimedijske formate, kot so video, zvok, in slike, jih bo lahko predvajal neposredno brez prekodiranja na NASu. MiniDLNA je polno kompatibilen s širokim naborom tipov datotek in porablja le malo procesorske moči. Majhen v veliksoti in enostaven za namestitev, MiniDLNA ponuja močne funkcionalnost, vključno s pavziranjem, ustavljanjem, vrtenjem nazaj in naprej ter podporo .srt in .smi podnapisom.
  • Photo Gallery: to je spletni album slik, ki ga je ASUSTOR razvil z več naprednimi funkcijami, med drugim vgrajenim deljenjem datotek preko socialnih omrežij, spremenljivimi naslovnicami albumov, opisi slik, vidnimi EXIF informacijami, obračanjem slik predvajanjem diaprojekcij... Tagi za tako albume kot fotografije vam dajo več fleksibilnosti za urejanje fotografij ter vam omogočajo, da albume odprete družini ali prijateljem za skupno urejanje.
  • HiDrive in Google Drive cloud backup: Sedaj lahko sinhronizirate in kopirate vse vase dokumente na HiDrive in Google Drive.
  • Google Drive: ADM sedaj podira Google Drive oblačno storitev, ki vam omogoča enostavno integriranje podatkov na NASu z Google Drive.
  • Download Helper: dodatek za Google Chrome in FireFox vam integrira Download Center in Takesy aplikaciji ter omogoča uporabniku, da naročijo NASu, da prenese in predvaja videe, medtem ko brskanjo po spletu. Download helper ponuja poenostavljen nadzor nad prenosi in urejanje osnovnih nalog.

ASUSTOR je na sejmu predstavil svoje rešitve, ki uporabniku omogočajo postavitev lastnega multimedijskega centra z aplikacijami, kot so XBMC multimedijski center, UPnP Media Server, iTunes Server, MiniDLNA, SoundsGood, Takeasy in ASUSTOR Portal, ki preko HDMI priključka omogoča predvajanje neposredno na TV. Obiskovalci so lahko na sejmu preizkušali tudi enostaven nadzor XBMC centra s posebnim ASUSTOR daljinskim upravljalnikom ali AiRemote mobilne aplikacije. Na ogled je bila preizkusna različica aplikacije LooksGood, digitalnega TV snemalnika za ASUSTOR NAS naprave.

Na sejmu so si lahko obiskovalci ogledali tudi delovanje ASUSTOR Surveillance Centra, ki že vključuje 4 brezplačne licence za priklop IP kamer, dodatne (do 12 na zmogljivejših modelih) je sedaj mogoče dokupiti. Na Computexu so predstavili novo različico Surveillance Center aplikacije, ki med drugim vsebuje priročno IVA (Intelligent Video Analytics) predvajanje in iskanje, občutno povečanje števila podprtih modelov IP kamer in funkcijo nastavljanja nadzornih poti kamer, spremljanje posnetkov v živo preko brskalnika v Windows in Mac OS X, na HD TVju ali mobilne naprave z aplikacijo AiWatch.

Distributer izdelkov ASUSTOR v Sloveniji je podjetje Acord-92 d.o.o.

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 7
sibyte  |  Krivici za slab rezultat smo uporabniki ...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 7
sibyte  |  Kateri model pa imaš? Jaz sem na moji Lu...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 7
fabjanjan01  |  W10M je čist uredu platforma, sam jo vsi...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 7
Justin.Forfunky  |  10.0.14393.448 devetega novembra?
Zadnje slovo od operacijskega sistema MS-DOS 5
Justin.Forfunky  |  Pač, zopet RN povezava. Tokrat na http:/...