16.08.2016 14:47
Posodobljeno 8 let nazaj.

Back to School akcija pri GearBest

Od 16. do 19 avgusta se na spletni strani GearBest.com odvija akcija zabavne elektronike. Razlog? Prihajajoči začetek novega šolskega leta. Ne hodite več v šolo? Nič za to, akcija velja za vse, zato le pogumno.

Spletni trgovec vam ponuja različne kupone s popusti. V zameno, da bi pridobili kupon morate določen izdelek delite na vašem socialnem omrežju. Hitro in enostavno. Kupone za popust potrebujete le za določene izdelke, drugi pa so znižani sami po sebi. Popusti gredo do 60 in več odstotkov, v širokem naboru produktov pa lahko vsak najde nekaj zase.

Med znižanimi izdelki lahko najdete:

• pametne mobilne telefone,
  • tablice,
  • prenosne računalnike,
  • pametne ure,
  • drone,
  • zapestnice,
  • polnilce,
  • in ostalo zabavno elektroniko.

Vsak dan pa vam je na voljo tudi en izdelek, ki ga lahko dobite za samo 92 evrskih centov. Res je, za samo 0,92 € lahko kupite na primer GPS navigacijo in druge izdelke, ki se bodo v posebni ponudbi menjavali dnevno.

Več o akciji si oglejte na GearBest.com.

Gear Best ponuja tudi garancijo in možnost vračila izdelka v primeru nezadovoljstva ali poškodbe izdelka, do katere lahko pride med transportom.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

KONICA MINOLTA SLOVENIJA