Računalništvo, telefonija
01.09.2016 21:04
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Battlefield 1 BETA dostopna vsem

Danes je uradno izšla odprta beta igre Battlefield 1. Preizkusite jo lahko vsi, ki tega do sedaj še niste mogli storiti. Na voljo je za uporabnike PC, PlayStation 4 in Xbox One.
Podajte se na brezplačno bojišče s prijatelji.
Podajte se na brezplačno bojišče s prijatelji.

Potrebna bo le registracija Origin računa, igro pa boste našli pod vašo knjižnico (MY GAMES).Kot že pri ostalih igrah v seriji, boste tudi v tej postavljeni na bojišče, tokrat 1. svetovne vojne. Izbirali boste lahko med 6 različnimi specializacijami vojakov. Te so Assault, Support, Medic, Scout, Pilot in Tank. Podprte bodo bitke z do 64 igralci.

Preden boste lahko pričeli z igranjem, bo potrebno igro sneti z EA serverjev, zasedla pa vam bo okoli 7.10GB trdega diska. V beti je na voljo zgolj mapa Sinai Desert po kateri boste lahko jezdili, z zrakoplovi okušali slasti neba ali pa se s tankom zabavali ob uničevanju okolja in nasprotnikov. Moč bo igrati 2 načina in sicer Conquest ter Rush. V kolikor boste dosegli rank 15 in igrali vsaj 4 dni prejmete “Battlefield 1 Beta Dog Tag”. Seveda bo predpogoj nakup igre.


Battlefield 1 izide 21.10.2016. Zaenkrat še ni znano kako dolgo bo open beto mogoče igrati, če vas o igri zanima še kaj več, spremljajte naš YouTube kanal, kjer bo kmalu objavljen posnetek igranja bete.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GS IT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GS IT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GS IT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več