Računalništvo, telefonija
18.08.2016 21:05

Deli z drugimi:

Share

Bela knjiga za PrintSmart

Brother, specialist za tiskanje in tehnologijo, je predstavil novo belo knjigo o svoji rešitvi za upravljanje tiskanja PrintSmart, ki omogoča visoko varnost in tako izpolnjuje zahteve evropskih držav.
Bela knjiga za PrintSmart
Bela knjiga za PrintSmart

“Varnostna” bela knjiga je namenjena IT-menedžerjem v malih in srednje velikih podjetjih (SMB) in poudarja stroškovno učinkovitost, varnost in prihranek časa, ki jo prinaša rešitev PrintSmart.

Rešitev PrintSmart uporablja tiskanje s priklicem (Pull printing), kjer morajo uporabniki pred tiskanjem, skeniranjem ali kopiranjem potrditi svoj identiteto s PIN kodo, kartico ali obojim skupaj.

Rešitev je mogoče prilagoditi specifičnim poslovnim potrebam, saj lahko skrbniki nastavijo “profile” in “skupine” za omejitev in odobritev dostopa do funkcij za določene uporabnike. Za dodatno varnost so lahko imena občutljivih dokumentov prikazana kot niz zvezdic.

Rešitev PrintSmart s funkcijo tiskanja s priklicem zmanjša podjetjem stroške tiskanja do 20 %, saj pozabljena tiskalna opravila niso natisnjena. Tehnologija sprostitve se lahko nastavi tudi za brisanje dokumentov iz naprave, če niso bili natisnjeni v določenem roku.

Zaračunavanje stroškov tiskanja stranki prek PrintSmart-ove funkcije BillCodes je zelo koristna za podjetja, saj uporabniku omogoča vnos kode pred sprostitvijo plačljivega tiskalnega opravila.

PrintSmart-ova funkcija poročanja prav tako zmanjšuje stroške, saj skrbniki vidijo, kdo tiska in kaj tiska. Tiskalne kvote oz. omejitve se lahko nastavijo za določitev količine tiskalnih opravil uporabniku v določenem obdobju. Če tiskanje ni uspešno, uporabniki zlahka tiskajo iz druge naprave, ne da bi morali nastaviti gonilnike, in tako prihranijo čas, ki bi ga potrebovali za tovrstno opravilo.

Kot del svoje napredne zasnove PrintSmart prinaša številne napredne funkcije, med drugim Mail2Print za tiskanje neposredno z mobilne naprave ali ScanDirect za enostavno skeniranje v e-pošto, omrežno mapo ali SharePoint.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik Brotherja za Slovenijo, Hrvaško in BiH, pravi: “V današnjem svetu hitro razvijajočih se tehnologij je prilagodljiva rešitev tiskanja, ki je v koraku s časom, zelo iskana.”

“Rešitev PrintSmart je bila zasnovana glede na tri temeljne zahteve: varnost dokumentov, prihranek stroškov in upravljanje časa. Dodatne funkcije, kot so Mail2Print, ScanDirect in BillCodes, so dokaz, kako je naša najnovejša tehnologija v skladu z zahtevami podjetij.”

“Izjemno varna programska oprema PrintSmart je idealna za vse mogoče poslovne dejavnosti, vključno s finančnim in zdravstvenim sektorjem ter kadrovskimi strokovnjaki, ki tiskajo zaupne dokumente.”

Varnostna bela knjiga, pripravljena v letu 2016, je dopolnilo k Brotherjevi različici iz leta 2014.

Za več informacij ali izvod bele knjige pokličite na telefonsko številko 030 600 474 ali pišite na jure.gaspari@brother-cee.com.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več