Računalništvo, telefonija
05.07.2016 14:15
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Beleženje aktivnosti !?

Beleženje aktivnosti !?
Beleženje aktivnosti !?

Običajno si registracijo delovnega časa predstavljamo kot beleženje prisotnosti na delovnem mestu. Pogosto pa to ni dovolj, pojavi se potreba po beleženju dejavnosti znotraj prisotnosti na delovnem mestu. Na videz preprosto opravilo od zaposlenih zahteva doslednost in natančnost beleženja, saj so samo realni podatki uporabni. Uspeh uporabe sistema je odvisen predvsem od načina in enostavnosti beleženja. Idealna kombinacija je povezava s sistemom registracije delovnega časa. Že dobro uveljavljen sistem registracije delovnega časa eTM kot dodatek ponuja beleženja in spremljanje dejavnosti. Sistem je primeren za različne vrste beleženja (storitvena dejavnost, proizvodnja …). Rešitev kombinira različne tehnologije za zajem podatkov, osebni računalnik, NFC, RFID, laserski čitalci črtne kode in mobilne naprave. Izbira sistema je odvisna predvsem od potreb in vrste naročnika.

Glavne funkcionalnosti sistema eTM z beleženjem dejavnosti.

Delovni nalogi
Osnova sistema so delovni nalog, ki se kreira ročno, ali pa preko elektronskih sporočil (help-desk). Delovni nalogi so lahko tudi letni ali mesečni. Na delovnem nalogu se določijo dejavnosti, ki so potrebne za izvedbo delovnega naloga. V primeru obračuna se lahko določijo še ostali podatki (urna postavka, način obračunavanja …).

Dodelitev oseb na delovne naloge.
Delovnemu nalogu se dodelijo dejavnosti in osebe, ki ga bodo izvajale. Dodeljevanje oseb je lahko avtomatsko, ali pa se dodeli ročno.

Beleženje aktivnosti
Ko je delovni nalog pripravljen, lahko pričnejo zaposleni beležiti svoje dejavnosti. Možnih je več načinov (mobilne naprave, prijavna konzola, kontrolne točke CPC, nalepke …). Način je odvisen predvsem od načina dela naročnika.

Potni nalogi
V primeru obiskov pri strankah sta na voljo dva načina beleženja preko dogodka »Služben izhod na konzoli« ali preko NFC nalepk na končnih lokacijah. Slednji način je še posebej uporaben tam, kjer je eno poslovno potovanje sestavljeno iz obiskov več strank.

Potrjevanje opravljenega dela.
Po zaključku opravila naročnik preko elektronskih poti potrdi opravljeno delo in s tem zaključi delovni nalog. Sledi obračun delovneih nalogov, ki so lahko sprotni ali pa mesečni.

Komu je sistem namenjen?

Takšen celovit sistem prinaša številne prednosti tako naročnikom kot izvajalcem. Zaradi svoje zasnove in našega posluha željam strank, je sistem pridobil veliko uporabnih funkcionalnosti, ki v praksi močno poenostavljajo poslovanje. Živimo v času, kjer je ključno, da podjetje zmanjša nepotrebno administracijo, ter uredi evidenco in spremljanje delovnega časa s takšnim sistemom s katerim vsi veliko pridobijo.

Več o informacij na spletni strani www.e-tm.si in preko telefona 02 3000 363.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več