02.08.2012 16:21

BIView Mobile na mobilnih napravah Android

Konec julija je podjetje Result iz Ljubljane objavilo prvo slovensko mobilno aplikacijo BIView Mobile. BIView Mobile za zdaj podpira mobilne naprave Android. V kratkem bo aplikacija na voljo tudi za iPhone in iPad. BIView Mobile je mobilna komponenta poslovno-analitičnega orodja BIView, ki ga uporablja že marsikatero podjetje v Sloveniji in v tujini.

BIView Mobile podpira vse poslovne procese in je namenjena direktorjem in ostalim vodilnim, prodajalcem in uporabnikom, ki se ukvarjajo s terenskim in operativnim delom. Aplikacija BIView Mobile nudi prilagoditvene prikaze podatkov glede na želje poslovnega uporabnika, na področje poslovanja (prodaja, finance, logistika itd.) in vrsto industrije (proizvodnja, javni sektor, zdravstvo itd.).

Zgolj pisarniško delo je preteklost, saj vam BIView Mobile omogoča dostop do ažurnih poslovnih informacij kjerkoli in kadarkoli, hitro in varno. Aplikacija temelji na enostavni uporabniški izkušnji, odzivnosti in točnosti podatkov. V mobilni trgovini Google Play lahko aplikacijo poiščete s črkovnim nizom »BIView Mobile« ali jo neposredno prenesete tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RESULT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RESULT d.o.o.

Result logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RESULT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo