Računalništvo, telefonija
28.02.2018 13:44
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za najvarnejšo komunikacijo – Blackberry KEYone

BlackBerry KEYone
BlackBerry KEYone

Oblikovno popoln BlackBerry® KEYone je neprimerljivo učinkovit telefon, ki omogoča najvarnejšo komunikacijo na svetu.

BlackBerry KEYone-ov 4,5-palčni zaslon, ki ga varuje Corning®Gorilla®Glass4 in fizična tipkovnica sta vdelana v eloksiran aluminijast okvir z na otip mehkim pokrovom. Tako vgrajena predstavljata najboljše v obstojnosti, stilu, in oblikovanju. Za super čiste in jasne slike bosta poskrbeli 12MP zadnja kamera z vodilnim Sony IMX378 senzorjem in 8MP sprednja kamera s 84-stopinjsko širokokotno lečo (obe z bliskavicami). Napravo poganja Android Nougat 7.1.

BlackBerry KEYone je na novo postavil komunikacijo s Smart tipkovnico, ki presega samo tipkanje; odziva se na dotik in kretnje ter omogoča do 52 prilagojenih bližnjic. Vgrajeni senzor prstnih odtisov skrbi za dodatno funkcionalnost in varnost.

Blackberry KEYone poganja Qualcomm® Snapdragon™ 625 procesor z Adreno 506 GPU. Ima učinkovito baterijo z dolgo življenjsko dobo. LTE kategorija 9 omogoča super hitro izmenjavo datotek. Qualcomm Quick Charge ™ 3.0 tehnologija omogoča, da tudi 3505 mAh baterija (doslej najmočnejša v BlackBerry napravah) doseže 50% napolnjenosti v samo 36 minutah.

Hub BlackBerry® zbira vsa sporočila na enem mestu; vključno z e-pošto, sporočili in besedili iz socialnih omrežij ter omogoča enostavno upravljanje več računov brez preklapljanja med aplikacijami.

Kar pa resnično razlikuje BlackBerry KEYone od drugih pametnih mobilnih naprav, so vgrajene izboljšane varnostne funkcije. S prekaljenim operacijskim sistemom in z dodanimi varnostnimi ključi na procesorju ter prednaloženimi DTEK ™ by BlackBerry varnostnimi aplikacijami, je BlackBerry KEYone zasnovan tako, da nudi najbolj varno izkušnjo z operacijskim sistemom Android, kar je mogoče.

Na voljo na www.smartson.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EMONAGRAM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Emonagram

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več