Računalništvo, telefonija
28.02.2018 13:44
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za najvarnejšo komunikacijo – Blackberry KEYone

BlackBerry KEYone
BlackBerry KEYone

Oblikovno popoln BlackBerry® KEYone je neprimerljivo učinkovit telefon, ki omogoča najvarnejšo komunikacijo na svetu.

BlackBerry KEYone-ov 4,5-palčni zaslon, ki ga varuje Corning®Gorilla®Glass4 in fizična tipkovnica sta vdelana v eloksiran aluminijast okvir z na otip mehkim pokrovom. Tako vgrajena predstavljata najboljše v obstojnosti, stilu, in oblikovanju. Za super čiste in jasne slike bosta poskrbeli 12MP zadnja kamera z vodilnim Sony IMX378 senzorjem in 8MP sprednja kamera s 84-stopinjsko širokokotno lečo (obe z bliskavicami). Napravo poganja Android Nougat 7.1.

BlackBerry KEYone je na novo postavil komunikacijo s Smart tipkovnico, ki presega samo tipkanje; odziva se na dotik in kretnje ter omogoča do 52 prilagojenih bližnjic. Vgrajeni senzor prstnih odtisov skrbi za dodatno funkcionalnost in varnost.

Blackberry KEYone poganja Qualcomm® Snapdragon™ 625 procesor z Adreno 506 GPU. Ima učinkovito baterijo z dolgo življenjsko dobo. LTE kategorija 9 omogoča super hitro izmenjavo datotek. Qualcomm Quick Charge ™ 3.0 tehnologija omogoča, da tudi 3505 mAh baterija (doslej najmočnejša v BlackBerry napravah) doseže 50% napolnjenosti v samo 36 minutah.

Hub BlackBerry® zbira vsa sporočila na enem mestu; vključno z e-pošto, sporočili in besedili iz socialnih omrežij ter omogoča enostavno upravljanje več računov brez preklapljanja med aplikacijami.

Kar pa resnično razlikuje BlackBerry KEYone od drugih pametnih mobilnih naprav, so vgrajene izboljšane varnostne funkcije. S prekaljenim operacijskim sistemom in z dodanimi varnostnimi ključi na procesorju ter prednaloženimi DTEK ™ by BlackBerry varnostnimi aplikacijami, je BlackBerry KEYone zasnovan tako, da nudi najbolj varno izkušnjo z operacijskim sistemom Android, kar je mogoče.

Na voljo na www.smartson.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EMONAGRAM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Emonagram

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več