Računalništvo, telefonija
22.06.2016 10:51

Deli z drugimi:

Share

BLUBOO razprodaja pametnih naprav

Maya
Maya

Počitnice bodo kmalu tu, študijsko in šolsko leto pa se zaključujeta. Če razmišljate, da bi vaše šolarje za njihov trud nagradili je spletni trgovec Everbuying pravi naslov za vas. Ravno te dni imajo razprodajo pametnih mobilnih telefonov in pametnih ur znamke Bluboo.

Po akcijskih cenah lahko dobite kar pet različnih pametnih mobilnih telefonov in eno pametno uro. Naprave, ki so na voljo v akciji, katera traja do meseca julija so:

Za ljubitelje fotografiranja je model Maya odlična izbira saj ima vgrajeni 8 MP (prednja) in 13 MP (zadnja) kameri s Sony-jevimi senzorji. Ohišje je iz lepo obdelanega aluminija, naprava pa je odporna na vlago in prah.

Model Xtouch je namenjen večpredstavnim vsebinam (slike, video, igre), ki si jih lahko ogledujete na vrhunskem 5 palčnem Full HD zaslonu. Kamera je odlična, enaka kot pri modelu Maya. Naprava ima nekoliko več notranjega pomnilnika (32 GB) in bralnik prstnih odtisov na sprednji strani.

X9 ima podobne specifikacije kot model Xtouch, razlikuje pa se v dizajnu. Bralnik prstnih odtisov se nahaja na zadnji strani pod kamero, ohišje pa precej spominja na pametne mobilne telefone bistveno dražjega “jabolka”.

Modela Picasso in Xfire 2 se ponašata s tehnologijo Fill Flash, ki ponuja odlične rezultate pri slikanju s prednjo kamero oziroma izdelovanjem tako imenovanih selfie-jev, saj bodo obrazi sodelujočih dobro vidni tudi v slabših svetlobnih pogojih. Picasso pride v paleti različnih barv, tako da si vsak lahko izbere svojo najljubšo.

Ljubitelji nosljive tehnologije boste navdušeni nad pametno uro U watch, ki se ponaša z aluminijastim ohišjem in elegantnim paščkom. Ponuja širok nabor funkcij, ki bodo zadovoljile marsikaterega uporabnika. Ob ceni 21,15€ vsekakor ponuja veliko.

Predstavitev izdelkov je na voljo na spletni strani everbuying.net. Pohitite in si cenovno ugodne pametne naprave zagotovite tudi vi. Spletni trgovec poskrbi tudi za garancijo in vračilo denarja v primeru nezadovoljstva.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710