24.01.2013 18:02

Brezplačen Bitdefender za Android

Brezplačen antivirus za Android.

Pametni telefoni z operacijskim sistemom Android so preplavili tržišče in s tem ustvarili odlično priložnost za vse razvijalce zlonamerne programske opreme. Pametno je, da svoj pametni telefon ali tablico zaščitite pred nevarnostmi, saj ne želite, da se karkoli zgodi vaši najljubši napravi. Pri Bitdefenderju so tudi tokrat poskrbeli za vse, saj lahko iz spletne trgovine Google Play brezplačno naložite osnovno verzijo Bitdefender Mobile Security za Android: http://goo.gl/JcolM

Bitdefender Mobile Security za Android zagotavlja pameten antivirus in sistem za spletno varnost za vse naprave ki poganjajo operacijski sistem Android. Tehnologija skeniranja v oblaku zazna tudi najnovejše grožnje, brez, da bi ob tem črpala baterijo vaše naprave. Za manj kot osem evrov na leto lahko brezplačno rešitev nadgradite na premium storitev, ki vam zagotavlja še mnoge napredne funkcije, kot so zaščita pred krajo naprave in izgubo podatkov.

Videl smo že, kako so se ostali tradicionalni ponudniki antivirusnih rešitev lotili zaščite za Android in njihov pristop kopiranja namiznega vmesnika na mobilne naprave se ni obnesel. Bitdefender je tu navdušil z lahkim in uporabniku prijaznim uporabniškim vmesnikom, ki si zasluži pet zvezdic. Tudi nadgradnja na premium storitev je precej cenejša od ostalih primerljivih rešitev na trgu.

Brezplačna različica omogoča iskanje zlonamerne programske opreme v oblaku, testiranje aplikacij in geo-lociranje naprave. Za manj kot osem evrov na leto lahko k temu prištejete še požarni zid in več rešitev proti kraji in izgubi podatkov, kot so: brisanje vseh podatkov (wipe) na daljavo, zaklep telefona, in celo alarm. Vse storitve lahko nadzirate iz spletnega vmesnika.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PARAMETICA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PARAMETICA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PARAMETICA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

BROTHER CEE GmbH