Računalništvo, telefonija
07.07.2015 09:20

Deli z drugimi:

Share

Brezplačna navigacija za pohodnike in kolesarje po Laškem

Pivo in cvetje je skoraj tu in večina Slovencev se bo odpravila na ta festival, glasbeno doživetje, čevapčiče in seveda Laško pivo. Kaj pa potem, ko bo vsega konec? Si boste vzeli čas za sprehod ali kolesarjenje po okolici?
Aplikacija za načrtovanje izletov po turistični destinaciji Laško - sotočje dobrega
Aplikacija za načrtovanje izletov po turistični destinaciji Laško - sotočje dobrega

Laško2go je pohodniški, kolesarski in izletniški vodnik za načrtovanje prostočasnih aktivnosti v destinaciji. Vodnik vsebuje podatke o pohodnih tematskih poteh, poteh primernih za kolesarjenje ter podatke o Jantarjevi poti. Zajema podroben prikaz širšega območja Laškega in 50 najbolj zanimivih atrakcij na področju celotne Slovenije, kot so Postojnska jama, Ljubljanski grad, Blejski otok in druge zanimivosti.

Vse poti so prikazane s podrobnimi podatki, kot so: dolžina, trajanje, zahtevnost in opis poti, slika markacije, višinski podatki – vključno z višinskim profilom in zanimivimi lokacijami ob poti. Za vsako pot lahko preverimo, ali je družinam prijazna, kolikšen del poti poteka po gozdu, ali poteka po glavnih ali stranskih cestah. Poleg GPSa in kompasa aplikacija omogoča tudi shranjevanje poti in zemljevidov za uporabo brez internetne povezave.

Aplikacijo Laško2Go si lahko za Android naprave brezplačno prenesete s trgovine Google Play.

Aplikacija Laško2go je del mobilne aplikacije Monolit2Go, ki ga je razvilo podjetje Monolit, d. o. o. (vodilni proizvajalec podatkov za GPS cestno navigacijo v Sloveniji), v sodelovanju s SPIRIT (slovenska krovna turistična organizacija), lokalnimi turističnimi organizacijami in športnimi navdušenci.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MONOLIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MONOLIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MONOLIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več