Računalništvo, telefonija
18.04.2017 14:40

Deli z drugimi:

Share

Brezplačni spletni tečaj Adobe PhotoShopa

Brezplačni spletni tečaj Adobe PhotoShopa
Brezplačni spletni tečaj Adobe PhotoShopa

Adobe programi postajajo vse bolj popularni in z njihovo popularnostjo je prišla tudi zahteva s strani delodajalcev, da morajo vsi kandidati za zaposlitev obvladati vsaj PhotoShop. Znanje llustratorja pa vam prinese dodatno prednost. Spodaj je napisanih 6 glavnih razlogov za učenje Adobe programov:

1. Sprememba karierne poti

Z obvladovanjem katerega koli Adobe programa lahko popolnoma spremenite potek vaše kariere.

2. Lažja pridobitev zaposlitve

Dandanes delodajalci zahtevajo že za skoraj za vsako delovno mesto znanje najmanj PhotoShop-a, znanje Illustrator-ja pa je skoraj povsod dodaten bonus.

3. Prihranek denarja

Kakršna koli prisotnost na spletu tako za podjetje kot za posameznika zahteva določeno znanje o manipulacijah fotografije. Z znanjem Adobe programov se stroškov zunanjih izvajalcev popolnoma znebite.

4. Izdelava vizitk

S Photoshop-om ali Illustrator-jem si lahko popolnoma sami oblikujete unikatne vizitke za poslovno in osebno uporabo.

5. Oblikovanje in prodaja motivov

Vsak motiv na majici lahko ustvarite s pomočjo programa Adobe Illustrator. Tako lahko oblikujete in prodajate majice z lastnim motivom.

6. Premiere Pro

Večino video posnetkov, ki si jih ogledate na spletu (YouTube-u) ali filmov na televiziji, je bilo sestavljenih skupaj in urejenih s pomočjo programa Adobe Premiere Pro. Z njim lahko posnamete in uredite reklamo za svoje podjetje brez večjih stroškov.

Ker se v izobraževalnem centru Housing zavedamo, da je trenutna cena 260€ in več previsoka smo vam v sodelovanju z MojeZnanje.si omogočili 2-urni spletni tečaj popolnoma brezplačno. Za več informacij in dostop do tečaja prosim sledite tej povezavi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več