Računalništvo, telefonija
21.03.2017 13:18
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačni spletni tečaj zahtevnega Excel-a

2 trika, ki vam bosta olajšala delo v Excelu
2 trika, ki vam bosta olajšala delo v Excelu

Znanje zahtevnega Excela je danes zahtevano že praktično v vseh službah ne glede na to, katero delovno mesto zasedamo. Spodaj so napisani 3-je glavni razlogi za učenje nadaljevalnega Excela.

Vrtilne Tabele
Vrtilne tabele se uporabljajo vsakodnevno in prihranijo precej časa vsem, ki delamo z ogromno količino podatkov. Z njihovo pomočjo si lahko prilagodimo pogled tabele po lastni želji že z nekaj kliki, da iz njih izluščimo podatke, ki jih potrebujemo.

Zamrznitev in zaklepanje celic
Če delate v Excel dokumentu, ki ima veliko podatkov se je precej enostavno izgubiti med tem ko brskamo po podatkih. Zato je dobro zakleniti posamezno vrstico, da vedno ostanejo na vidnem delu zaslona ne glede na naše premike po tabeli podatkov.

Uporaba IF funkcije
IF funkcija je pomemben del pregledne in uspešno grajene Excelove tabele. Uporablja se predvsem ko želimo, da nam Excel da določen rezultat če funkcija drži. PRIMER: plačaj 5% provizije, če je končni znesek več kot 1000 € in le 3% če je končni znesek enak ali manjši 100 €.

Ker se v izobraževalnem centru Housing zavedamo, da je trenutna cena 170 € in več previsoka smo vam omogočili 2-urni spletni tečaj popolnoma brezplačno. Za več informaciji in dostop do tečaja prosim sledite tej povezavi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več