Računalništvo, telefonija
04.12.2015 11:07
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačni vodnik po pohodnih in kolesarskih poteh

Brezplačni vodnik po pohodnih in kolesarskih poteh
Brezplačni vodnik po pohodnih in kolesarskih poteh

Slovenia Trails je brezplačni vodnik po kolesarskih in pohodniških poteh v Sloveniji. Aplikacija je plod sodelovanja med podjetjem Monolit (mobilna platforma Monolit2go) in združenjem Pohodništvo in kolesarjenje GIZ. Namenjena je vsem, ki radi odkrivajo nove kraje in raziskujejo lepote Slovenije peš ali na kolesu.

Vodnik vsebuje prek 200 pohodnih in kolesarskih poti ter podatke o specializiranih namestitvah za pohodnike in kolesarje z dodatno predstavitvijo članov Združenja za kolesarjenje in pohodništvo.

Poti so predstavljene s podrobnimi podatki, kot so dolžina poti, trajanje, zahtevnost poti, opis poti, slika markacije, višinski podatki – skupaj z višinskim profilom in zanimivimi lokacijami ob poti. Za vsako pot lahko preverimo, ali je prijazna do družin, kolikšen del poti poteka po gozdu in ali pot poteka po glavnih ali stranskih cestah.

Glavne prednosti aplikacije so:

  1. Enostavno iskanje poti: na voljo sta dve možnosti, iskanje glede na trenutno lokacijo GPS in napredno iskanje glede na izbor različnih parametrov, kot so destinacija, zahtevnost, dolžina, trajanje.
  2. Razišči kolesarsko ali pohodno destinacijo: bodi pripravljen/a na vzpone, vidne na višinskem profilu, preveri položaj na poti, poišči primerno namestitev in dostopaj do vseh informacij glede specializirane destinacije z enim klikom.
  3. Povabi prijatelja ali prijateljico na izlet: in deli svoje doživetje na portalu Google+ kar v aplikaciji, najdi začetno točko, shrani pot za način brez povezave, pojdi in se naužij narave!
  4. Točke ob poti: naravne in kulturne znamenitosti, razgledne točke, kraji za osvežitev in počitek in še veliko več. Z enim klikom preveri odpiralne čase, kontakte, opise, slike.

Aplikacija je trenutno na voljo za uporabnike Androidov, kmalu pa bo na voljo tudi za uporabnike mobilne platforme iOS.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MONOLIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MONOLIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MONOLIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več