Računalništvo, telefonija
26.04.2017 14:10
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezžični usmerjevalnik Edimax Gemini RG21S za velike hitrosti z AC2600

Brezžični usmerjevalnik Edimax Gemini RG21S za velike hitrosti z AC2600
Brezžični usmerjevalnik Edimax Gemini RG21S za velike hitrosti z AC2600

Priznani proizvajalec mrežne opreme Edimax nam tokrat predstavlja novost v svoji družini brezžičnih usmerjevalnikov. Če vam navadne naprave več ne zadostujejo, je to prav gotovo pametna rešitev.

Edimax Gemini RG21S deluje po novem standardu AC2600, ki omogoča hitrost prenosa podatkov 800 Mbps pri frekvenci 2.4 GHz in 1733 Mbps na frekvenci 5 GHz. Obe frekvenci delujeta simultano in vam omogočata priklop glede na vaše potrebe.

Še posebej dobro se Gemini RG21S odreže pri igranju igric preko spleta, kjer je hiter prenos podatkov nujen v kolikor želite ohraniti korak z tekmeci.

Seveda lahko pričakujete tudi odličen prenos 4K videa in velikih datotek.

Poleg visokih hitrosti Gemini RG21S podpira tudi tehnologijo MU-MIMO, ki mu omogoča povezovanje na več naprav na enkrat ob istem času. Tu boste morda zastrigli z ušesi, saj tudi vaš stari usmerjevalnik podpira več priklopljenih naprav. To je res. Vendar pomembno je, kako jim pošilja podatke. MU-MIMO tehnologija omogoča, da usmerjevalnik pošilja podatke več napravam naenkrat, medtem ko usmerjevalnik brez te tehnologije pošilja podatke izmenično. Če imate naprave, ki podpirajo MU-MIMO, boste prav gotovo opazili razliko v delovanju. Glede na to, da je ta tehnologija precej nova, jo podpirajo najnovejši pametni telefoni, kot so recimo Samsung Galaxy S7, Apple iPhone 7, Asus Zenfone 3 Ultra in podobni.

Če je vaš prostor večji in potrebujete še dodatne ojačevalce signala, so pri Edimaxu pripravili rešitev, ki sliši na ime Gemini RE11 in RE11S. Obe rešitvi prav tako podpirate prenos signala v obeh frekvenčnih območjih in z tem zagotavljata odličen prenos preko celega objekta.

Naj omenimo še nekaj bombončkov, kot je recimo vgrajena VPN podpora, najnovejši standard IPv6, možnosti nastavitve posebne dostopne točke za goste in še mnogo več.

Edimax Gemini RG21S boste našli v vseh dobro založenih trgovinah. Za več informacij pa se lahko obrnete tudi na uvoznika – Koncern ENA d.o.o.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več