Računalništvo, telefonija
08.11.2013 17:20

Deli z drugimi:

Share

Brezžično pametno ogrevanje

Živimo v času ko tehnologija neprestano spreminja naš način življenja. Imamo pametne telefone in tablice, celo naši gospodinjski aparati imajo več programov. Kaj pa ogrevanje? Še vedno na roke obračate gumb na termostatu? Čas je za spremembo.
Mreža sistema Max!
Mreža sistema Max!

Brezžični ogrevalni regulator MAX! omogoča prilagojeno regulacijo vašega ogrevanja. Je idealna izbira za stanovanje, kjer ni potrebe po krmiljenju črpalke. Temperaturo v prostorih lahko prilagajate vašim potrebam. Tako jo lahko znižate, ko vas ni doma in avtomatsko zvišate pol ure preden se vrnete domov, da vas bo čakalo že ogreto stanovanje. Podobno lahko nastavite zjutraj, da vas ne bo zeblo, ko se zbudite v prihajajočih mrzlih dneh. S tem boste poskrbeli za optimalno porabo energije in hitro povrnili strošek začetne naložbe.

Sistem MAX! je enostaven za uporabo. Posredovanje ukazov MAX! kocki ni zapleteno, saj nam v primeru upravljanja preko računalnika ni potrebno konfigurirati požarnega zidu in dodajati izjeme za dostop do sistema za ogrevanje. Upravljanje lahko vršimo s pomočjo programske opreme ki jo namestimo na operacijski sistem Windows ali OSX.

Seveda, pa dostop do računalnika vedno ni mogoč, tako da lahko sistem MAX! upravljamo tudi na daljavo. Upravljamo ga lahko preko aplikacije za Android in iOS, ki posredujeta ukaze naši MAX! kontrolni kocki. Sistemom lahko tako nadziramo od kjerkoli in kadarkoli. Potrebujemo le pametni telefon in tablico z dostopom do interneta. Aplikacija je zelo enostavna in primerna skoraj za vsakogar.

V primeru, da nimamo znanja ali želje po dodatni programski opremi in aplikacijah, pa lahko sistem MAX! upravljamo, kar preko njihovega spletnega portala. Tako lahko sistem nadziramo tudi z drugih mobilnih operacijskih sistemov, kot sta Windows Phone ali BB10.

Brezžični ogrevalni regulator MAX! je pametna naložba za lastnike stanovanj, hiš, poslovnih prostorov in ostalih objektov, kjer želite varčevati z energijo in znižati stroške za ogrevanje. Sestavite si ga iz posameznih elementov, ki jih lahko dobite na spletni strani Agp pro.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGP PRO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGP PRO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

SERVIS IN PRODAJA - KRANJ

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGP PRO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več