Računalništvo, telefonija
04.09.2015 16:04
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brother – radikalno znižanje stroškov s tiskalniki InkBenefit Plus

Specialist za tiskanje in upravljanje z dokumenti Brother je razkril svojo novo serijo naprav InkBenefit Plus v Sloveniji – trio novih brizgalnih večfunkcijskih naprav s stroškovno učinkovitimi kartušami za ponovno polnjenje.
Brother DCP-T700DW, Ink Benefit Plus
Brother DCP-T700DW, Ink Benefit Plus

Nova serija je oblikovana za manjša in srednje velika podetja ter domačo uporabo. Ponuja izredno znižanje stroškov tiskanja, saj ima vgrajene posodice za polnjenje s črnilom – nakup kartuš zato ni potreben.

S štirimi ločenimi prozornimi posodicami za polnjenje (črna, cian, magenta, rumena) enostavno spremljate nivo črnil in jih napolnite z Brother originalnimi črnili v plastenki, ko je to potrebno. Uporabniku prijazno ponovno polnjenje omogoča pameten dizajn, ki optimizira polnjenje pod kotom 45°. Plastenka s črnilom omogoča tiskanje do 6.000 strani v črni in do 5.000 strani v barvah – in prinaša super nizke cene tiskanja. Ob nakupu naprave so v škatli priložene tudi plastenke, in sicer črna za 6.000 strani (pri napravah DCP-T500W in DCP-T700W priloženi dve plastenki za torej skupno 12.000 natisov v črni) in tri barvne, vsaka za 5.000 strani.

Andrej Zalokar, regionalni vodja prodaje za Slovenijo, Hrvaško in BiH, je povedal: “Poslovni uporabniki v Sloveniji so izjemno striktni, ko gre za znižanje stroškov tiskanja. Kartuše velikih zmogljivosti InkBenefit, ki so del naše odlično prodajane serije brizgalnih modelov, so se izkazale za zelo popularne – in prav zdaj predstavljamo InkBenefit Plus naprave z nadgradnjo – s posodicami za ponovno polnjenje.”

Brotherjeva serija večfunkcijskih naprav InkBenefit Plus (DCP-T300, DCP-T500W in DCP-T700W) ponuja najnižji končni strošek lastništva (TCO) s ceno izpisa le 0,002 evra na stran za črno-belo in 0,004 evra za barvno tiskanje, izračunano na podlagi priporočene maloprodajne cene s strani Brother International Europe. Omenjene cene prinašajo popolnoma novo pojmovanje in dojemanje tiskanja kot kdajkoli prej.

Serija prav tako vključuje Wi-Fi povezljivost in samodejni podajalnik dokumentov (ADF) na izbranih modelih. Wi-Fi modele je možno uporabljati z brezplačno aplikacijo Brother iPrint&Scan – za enostavno tiskanje prek pametnih telefonov in tablic.

Vsi modeli v seriji imajo eko certifikata ENERGY Star in Blue Angel, ki zagotavljata nizke izpuhe, nizko porabo energije, združljivost z recikliranim papirjem in garancijo, da bodo rezervni deli dostopni še najmanj 5 let.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več