Računalništvo, telefonija
27.08.2015 19:32

Deli z drugimi:

Share

Brother povečuje svoj tržni delež na področju črno-belih laserskih tiskalnikov v srednji in vzhodni Evropi.

Podjetje postaja vodilno na področju prodaje črno-belih laserskih tiskalnikov, ki ponujajo hitrost tiskanja do 30 strani/minuto. Podjetje je doseglo takšen uspeh zahvaljujoč svoji popularni seriji osmih črno-belih laserskih tiskalnikov za dom in domače pisarne, ki je bila predstavljena pod geslom “Impresivna zanesljivosat in dostopna cena”. Serija, ki vključuje tako tiskalnike kot tudi večfunkcijske naprave, in je bila predstavljena v letih 2013 in 2014, je cenovno ugodna, zanesljiva in stilska. Ponuja številne funkcije, ki rokovanje z dokumenti zares poenostavijo, vključno z WiFi povezljivostjo na izbranih modelih.
Brother MFC-1910WE
Brother MFC-1910WE

Bistvene funkcije in odličen dizajn za odlično ceno

Brotherjeva uspešna in cenovno ugodna serija črno-belih laserskih tiskalnikov je sestavljena iz petih večfunkcijskih naprav: DCP-1610WE, MFC-1910WE, MFC-1810E, DCP-1510E in DCP-1512E in treh tiskalnikov: HL-1210WE, HL-1110E in HL-1112E[KL(1] . Vsi modeli tiskajo s hitrostjo 20 strani/minuto, s prvim natisom prej kot v 10 sekundah. Večfunkcijske naprave iz te serije omogočajo uporabnikom tiskanje, kopiranje in optično branje dokumentov – skupaj z optičnim branjem v e-pošto, sliko in datoteko. Napravi MFC-1910WE in MFC-1810E sta dodatno opremljeni še s faksom.

Vse naprave se ponašajo s 3-letno garancijo z registracijo na spletni strani in imajo okoljski certifikat Energy Star. Original potrošni material za celotno serijo je toner TN-1030 z zmogljivostjo natisa 1.000 strani.

Glede na povečano popularnost teh modelov med domačimi in pisarniškimi uporabniki, je Brother ponudil še 3 modele, ki so opremljeni s funkcijo WiFi. HL-1210WE, DCP-1610WE in MFC-1910WE ponujajo vgrajen brezžični omrežni 802.11b/g/n vmesnik, ki omogoča souporabo naprave ter s tem posledično hitro in enostavno upravljanje z dokumenti. Te tri naprave so podprte tudi z brezplačno Brother aplikacijo iPrint & Scan, ki uporabnikom ponuja neposredno optično branje in tiskanje iz mobilnih naprav, kot so iPhone, iPad in tudi Android ali Windows tablice in pametni telefoni.

Celotna serija je bila odlično sprejeta med kupci na trgih osrednje in vzhodne Evrope in je prav tako odlično prodajana izven meja omenjenih regij. Zahvaljujoč zanesljivosti in kompaktnemu dizajnu so modeli HL-1110, DCP-1510 in MFC-1810 v letu 2014 pridobili nagrado iF Design Award. iF Product Design Award je eno od najprestižnejših internacionalnih tekmovanj v oblikovanju, ki poteka vsako leto v Nemčiji. Izdelki so presojani ne le na podlagi njihovega zunanjega izgleda, temveč tudi glede na kriterije, kot so funkcionalnost in okoljevarstvenost.

Učinkovitost in zanesljivost

Vsi modeli ponujajo številne funkcije, ki se odražajo kot optimalne rešitve tiskanja za dom in manjše pisarne glede na učinkovitost in zanesljivost. Ponujajo dolga vodila, ki so bila podaljšana z namenom zmanjšanja zvijanja papirja, prav tako pa združujejo tudi dvojni sistem valjev z izboljšano kakovostjo gume, ki preprečuje nabiranje prahu na valjih.

V tej seriji je bila skrajšana tudi pot papirja. Vsi tiskalniki v seriji so opremljeni s posebaj zasnovanim valjem proti zvijanju papirja. Vse to pomeni boljše in enostavnejše tiskanje, saj se zavedamo, da domači uporabniki nimajo na voljo podpore IT oddelka, kot jo imajo večja podjetja.

Enostavnost uporabe

Serija Brother črno-belih laserskih tiskalnikov je idealen primer napredne tiskalne tehnologije, ki je hkrati enostavna in intuitivna za uporabo vsak dan. Njihova namestitev je zelo preprosta – uporabniki enostavno priključijo napajalni kabel in USB-kabel, klikajo skozi namestitvena navodila in uživajo v tiskanju na napravah MFC-1910WE in MFC-1810E. sRokovanje z dokumenti še poenostavlja samodejni podajalnik dokumentov za 10 listov, ki omogoča optično branje, kopiranje in faksiranje večstranskih dokumentov s pritiskom na le en gumb. Vsi modeli so opremljeni s pladnjem za papir z zmogljivostjo do 150 listov in s pladnjem za izhod papirja za 50 listov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več