Računalništvo, telefonija
14.06.2014 11:17

Deli z drugimi:

Share

Brother prevladuje na evropskem A3 večfunkcijskem tržišču z brizgalno tehnologijo

Brother prevalduje na A3 večfunkcijskem tržišču v Evropi v letu 2013 – zagotovljen največji tržni delež v segmentu brizgalne tehnologije.
Brother A3 brizgalna naprava MFC-J4510DW
Brother A3 brizgalna naprava MFC-J4510DW

Specialist v tiskanju in upravljanju z dokumenti si je zagotovil 32,5-%[1] delež celotnega tržišča v segmentu A3 večfunkcijskih naprav v Vzhodni in Zahodni Evropi v lanskem letu.

To je zaradi prepričljivega uspeha Brotherjevih A3 brizgalnih večfunkcijskih naprav, ki so imele največji tržni delež v Evropi v svoji kategoriji, in sicer 79 % že drugo leto zapored – s 520.000 prodanimi napravami v letu 2013.

Končne številke prejšnjega leta kažejo, da je podjetje Brother preseglo 1,5 milijona prodanih A3 naprav, kar je velik dosežek na A3 večfunkcijskem tržišču.

Prodajna uspešnost temelji na inovacijah, ki jih je podjetje Brother razvilo od leta 2008, ko je predstavilo prvo A3 brizgalno večfunkcijsko napravo na svetu MFC-6490CW – narejeno za stroškovno učinkovito A3 rešitev za podporo manjšim in srednje velikim podjetjem.

Sledila je kreativnost v segment A3 večfunkcijskih naprav s predstavitvijo Brother poslovne brizgalne serije A3 v letu 2012 – najmanjše hitre brizgalne A3 večfunkcijske naprave, ki prve uporabljajo ležečo tehnologijo tiskanja.

Brotherjeva najnovejša poslovna serija brizgalnih naprav bo predstavljena v Evropi to jesen, 6 v oblak povezljivih modelov z A3 zmožnostjo tiskanja.

Nova brizgalna serija torej pomeni, da se bo Brother lahko pohvalil s kar devetimi brizgalnimi modeli z zmožnostjo tiskanja A3.

Shaun Clayton, menedžer, Brizgalni in termični prenosi, Brother International Europe, je poudaril: “Na tržišču A3 brizgalnih večfunkcijskih tiskalnikov smo predstavili prvega na svetu leta 2008. Pet let truda in naši dobri rezultati v letu 2013, ki prikazujejo našo A3 prodajo preko 1,5 milijona, jasno sporočajo našo pomembost. Doseženo prvo mesto v A3 brizgalni in laserski tehnologiji, izmenično, kaže na zavezanost k ustvarjanju stroškovno učinkovitih načinov za naše stranke, ki lahko udobno tiskajo do A3.”

[1] Vir informacij: Zahodna in Vzhodna Evropa 2013.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več