Računalništvo, telefonija
30.05.2014 14:50

Deli z drugimi:

Share

Brother se je pridružil zvezi Mopria za podporo enostavnemu tiskanju iz mobilnih naprav

Brother se je pridružil Mopria Alliance, neprofitni članski organizaciji, katere cilj je zagotavljati enostavno brezžično tiskanje iz pametnih telefonov, tablic in ostalih mobilnih naprav.
Brother se je pridružil zvezi Mopria za podporo enostavnemu tiskanju iz mobilnih naprav
Brother se je pridružil zvezi Mopria za podporo enostavnemu tiskanju iz mobilnih naprav

Mopria Alliance združuje vodilna globalna tehnološka podjetja za zasledovanje cilja zagotavljanja enostavnega mobilnega tiskanja z možnimi petimi nivoji članstva.

Specialist za tiskanje in upravljanje z dokumenti Brother se je pridružil Mopria Alliance v januarju 2014 kot izvršni član, nivo, ki je oblikovan za podjetja, ki želijo aktivno sodelovati pri delu zavezništva.

Alliance razvija tehnični standard za enostavno povezljivost mobilnih naprav in tiskalnikov. Izdelki, certificirani s strani Mopria Alliance zagotavljajo, da uporabnik lahko takoj in enostavno, brezžično tiska iz svoje mobilne naprave s prepoznavanjem tiskalnikov brez dodatnih precedur z namestitvami.

S pridružitvijo Alliance kot izvršni član ima Brother možnost prispevati k izboru in razvoju standardov, na katerih temelji Mopria certificiranje.

Andrej Zalokar, regionalni vodja razvoja za Slovenijo, Hrvaško in BiH je povedal: “V naraščujoči dobi mobilnih naprav je pridružitev Mopria Alliance logičen korak, saj nam omogoča podporo enostavnim rešitvam tiskanja iz pametnih in prenosljivih naprav z aktivno udeležbo pri izboru in razvoju tehničnih standardov.”

“Ključ do vzpostavitve enostavnega in intuitivnega mobilnega tiskanja je v sodelovanju celotne industrije, to je med ponudniki programske opreme za aplikacije, ponudniki OS ter izdelovalcev mobilnih naprav in tiskalnikov.,” je povedala Emily Ketchen, podpredsednica Mopria Alliance. “Veseli nas, da je Brother prepoznal naš namen, da uresničimo to vizijo.”

S prispevanjem k standardom, ki omogočajo enostavno brezžično tiskanje, se je Brother zavezal, da bo ustvarjal izdelke, ki bodo v prihodnosti nosili to oznako.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več