Računalništvo, telefonija
14.06.2013 08:35

Deli z drugimi:

Share

Buffalo lansiral novo tanko in visoko zmogljivo serijo MiniStation

Buffalo Technology, svetovni voditelj na področju zasnove, razvoja in proizvodnje brezžičnih, omrežnih in shranjevalnih rešitev je oznanil splovitev nove tanke, zmogljive in cenovno ugodne serije prenosnih trdih diskov - serijo MiniStation.
Buffalo lansiral novo tanko in visoko zmogljivo serijo MiniStation
Buffalo lansiral novo tanko in visoko zmogljivo serijo MiniStation

Nova serija je na voljo z 500GB, 1TB in 2TB kapaciteto. 500GB različica vključuje disk debeline 7mm, v enoti, ki meri borih 11,5mm in tehta le 165 gramov.

USB 3.0 naprave uporabnikom ponujajo visoke hitrosti prenosa podatkov do 5 GB/s – to je 1.000 digitalnih fotografij v samo 9 sekundah, kar pomeni do 4x hitrejši prenos od USB 2.0 naprav. Naprave uporabljajo Buffalo Tools TurboPC EX programsko opremo, ki izboljša zmogljivost prenosa podatkov.

Paul Hudson, direktor prodaje za Severno Evropo pri Buffalu, pravi: “Priča smo vse večjemu povpraševanju potrošnikov po tankih prenosnih napravah za shranjevanje, ki hkrati vključujejo visoko zmogljivost in učinkovitost. Nova serija Buffalo MiniStation uporabnikom zagotavlja izjemne hitrosti prenosa podatkov in je hkrati dovolj tanka in lahka za prenašanje v žepu.”

Nova serija MiniStation je združljiva z vsemi priljubljenimi operacijskimi sistemi, vključno z Windows 8, 7, Vista, XP in Mac OS X 10.6 ali novejšim.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več