Računalništvo, telefonija
18.06.2012 15:29

Deli z drugimi:

Share

Buffalo lansiral prvi prenosni HDD z dvojnim vmesnikom thunderbolt

MiniStation Thunderbolt združuje dva visoko zmogljiva vmesnika v majhen, eleganten paket
Buffalo lansiral prvi prenosni HDD z dvojnim vmesnikom thunderbolt
Buffalo lansiral prvi prenosni HDD z dvojnim vmesnikom thunderbolt

Buffalo Technology, svetovni voditelj na področju zasnove, razvoja in proizvodnje shranjevalnih in brezžičnih omrežnih rešitev ter neposredno priklopljenih shranjevalnih rešitev, je napovedal splovitev prve prenosne Thunderbolt™ in USB 3.0 zunanje pogonske rešitve z dvojnim vmesnikom na svetu.

Zaradi pričakovanega vsesplošnega sprejetja Thunderbolt-a s strani Windows® PC proizvajalcev, ki se pridružujejo obstoječi ter precejšnji Apple® razpoložljivosti, je prenosni trdi disk MiniStation Thunderbolt / USB idealen za PC in Mac® uporabnike, ki iščejo najvišje hitrosti vmesnika a želijo ohraniti povratno združljivost z obstoječimi napravami, ki podpirajo USB 2.0 ali USB 3.0.

MiniStation Thunderbolt je pakiran v elegantno aluminijasto ohišje s prosojnim glaziranim vrhom in ima na svoji spodnji strani LED indikator za posredni diskovni dostop, ki osvetljuje podporno površino. HDD se napaja na vodilu in ne potrebuje dodatnega napajanja, formatirati pa ga je mogoče tako, da podpira tako PC kot Mac, zaradi česar predstavlja sijajno prenosno shranjevalno rešitev za katerokoli napravo. Zaradi združljivosti z Mac OS X Time Machine je prenosni trdi disk MiniStation Thunderbolt / USB tudi idealna rešitev za varnostno kopiranje z Mac računalniki.

“Thunderbolt v osebno računalništvo prinaša edinstveno zmogljivost, prilagodljivost in preprostost,” je povedal Jason Ziller, Intelov direktor Thunderbolt marketinga. “Izdelki kot so Buffalov prenosni trdi disk MiniStation Thunderbolt / USB pomagajo izpostavljati kaj vse Thunderbolt omogoča.”

Prenosni trdi disk MiniStation Thunderbolt / USB je prvi, ki združuje povsod prisotni 5 Gbps super speed USB 3.0 vhod za podporo legacy z 10 Gbps tehnologijo Thunderbolt, ki jo je razvil Intel® za maksimalne hitrosti vmesnika in združljivost. Uporabniki lahko sedaj hitreje premikajo digitalno vsebino, poenostavljajo povezave med napravami, ohranjajo združljivost s skoraj vsako napravo ter razvijajo nove in vznemirljive načine za uporabo prenosnega shranjevanja.

Buffalo MiniStation Thunderbolt bo na voljo s kapaciteto 500 GB in 1 TB.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več