Računalništvo, telefonija
10.07.2013 15:14

Deli z drugimi:

Share

Buffalo poenostavlja varnost v omrežju s poslovnimi omrežnimi stikali za mala podjetja

Buffalo Technology, proizvajalec brezžičnih, omrežnih in shranjevalnih rešitev z novo paleto Layer 2 Giga stikal, poenostavlja varnost na omrežju za mala in srednje velika podjetja. Smart Giga poslovna stikala nudijo boljši nadzor nad omrežjem in konfiguriranje z novim spletnim vmesnikom.
Buffalo poenostavlja varnost v omrežju s poslovnimi omrežnimi stikali za mala podjetja
Buffalo poenostavlja varnost v omrežju s poslovnimi omrežnimi stikali za mala podjetja

Prilagodljiva, razširljiva Smart Giga poslovna stikala, ki so na voljo z 8, 16 ali 24 priključki, zagotavljajo spremljanje in konfiguriranje preko enostavnega spletnega uporabniškega vmesnika.

Naprave vključujejo Buffalov opozorilni sistem, ki uporablja brenčalo in LED sistem ter uporabnike na ta način takoj opozori na morebitne zanke v ožičenju podjetja – kot so več povezav med omrežnimi stikali ali dva med seboj povezana priključka na istem stikalu. Podprto je shranjevanje nastavitev naprave na USB flash medij, kar podjetjem omogoča izjemno zmanjšanje izpadov v primeru okvare.

Fabien Rousseau, direktor trženja EMEA pri Buffalo Technology, pravi: “Mnogo IT administratorjev porabi veliko časa za odkrivanje in lociranje problema na svojih omrežjih, naša nova stikala to odpravijo s takojšnjim opozorilom in takoj zaključijo proces reševanja težave.

“Naša nova poslovna stikala zagotavljajo malim in srednje velikim podjetjem prilagoditev rasti omrežja glede na raven ki jo podjetje potrebuje za širitev. Uporabniški vmesnik uporabnikom omogoča preprosto in hitro upravljanje in nadzor svojega omrežja, brez potrebe poseganja po kablih in brez dodatnih del.”

Serija BSL-WS vključuje napredne omrežne funkcije, vključno z VLAN, spletnim preverjanjem pristnosti in MAC preverjanjem pristnosti. Naprave so brez ventilatorja v majhnem ohišju in omogočajo enostavno pritrditev na steno, mizo ali stojalo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več