Računalništvo, telefonija
27.04.2014 17:13

Deli z drugimi:

Share

Buffalo predstavil brezžični usmerjevalnik, ki je primeren za vsakega uporabnika

Novi usmerjevalnik AirStation združuje najnovejšo in izredno zmogljivo tehnologijo v cenovno dostopnem izdelku.Buffalo Technology, globalni ponudnik rešitev za shranjevanje podatkov in omrežne povezave, je oznanil prodajo visoko zmogljivega vstopnega usmerjevalnika AirStation WHR-1166D. Uporabniku prijazen in cenovno dostopen usmerjevalnik s standardom 11ac ponuja najnovejšo tehnologijo, ki vam omogoča brezskrbno dvopasovno uporabniško izkušnjo.
Buffalo predstavil brezžični usmerjevalnik, ki je primeren za vsakega uporabnika
Buffalo predstavil brezžični usmerjevalnik, ki je primeren za vsakega uporabnika

Naprava ponuja tudi napredne uporabniške nastavitve, kot je Norton ConnectSafe, ki filtrira nevarne spletne vsebine ali spletne strani in omogoča uporabnikom, da določijo, kako dolgo bo vsaka posamezna naprava povezana z internetom. Tako ponuja najvišjo raven zaščite vsebin predvsem pred otroki, zato je naprava AirStation idealna izbira za uporabo v domačem okolju. Uporabniki lahko vklopijo internetni filter in denimo omejijo dostop do interneta na računalniku svojega otroka na eno ali dve uri, medtem pa imajo neomejen dostop na svojih napravah. Dvopasovni usmerjevalnik s standardom 11ac ponuja tudi QoS in posredovanje vrat (port forwarding).

WHR-1166D združuje odlično brezžično povezljivost z varnostjo in je združljiv z najnovejšimi pametnimi mobilniki, tablicami in prenosniki, ki podpirajo standard 11ac. S tem je ta usmerjevalnik pametna izbira za vse uporabnike domačih in manjših pisarniških omrežij, ki želijo nadgraditi svoje omrežje s hitrim brezžičnim usmerjevalnikom s standardom 11ac.

Jörg Andreas, vodja prodaje evropske veje Buffalo Technology, pravi: “Z brezžično povezavo imajo pogosto težave tisti, ki živijo in delajo v najrazličnejših čudnih in čudovitih hišah in poslovnih stavbah, toda ta usmerjevalnik bo te težave odpravil. Če želite, da je sistem ves čas vklopljen, in imeti boljšo brezžično povezavo na vrtu ali v kleti, lahko usmerjevalnik povežete v obstoječo mrežo kot brezžični ojačevalec, kar omogoča boljši sprejem po vsej hiši ali pisarni.”

Ta ugoden vstopni model odlikujeta preprosta uporaba in vrhunska učinkovitost. Združljiv je tudi z najnovejšimi pametnimi mobilniki, tablicami in prenosniki, ki podpirajo standard 11ac, in ponuja vsem uporabnikom brezhibno brezžično izkušnjo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več