Računalništvo, telefonija
16.07.2013 14:17

Deli z drugimi:

Share

Buffalo prinaša prilagodljivo rešitev shranjevanja podatkov za majhna in srednje velika podjetja (MSP)

Visoko zmogljivo 4-ležiščno ohišje TeraStation TS4400 nudi podjetjem zelo prilagodljivo hrambo podatkov s sočasno NAS in iSCSI funkcionalnostjo.

Buffalo Technology, svetovni voditelj na področju zasnove, razvoja in proizvodnje brezžičnih, omrežnih in shranjevalnih rešitev, danes ponuja prilagodljivo možnost shranjevanja za MSP-je, z najnovejšo TS4400 napravo, ki jo dodaja svoji TeraStation NAS družini.
Buffalo prinaša prilagodljivo rešitev shranjevanja podatkov za majhna in srednje velika podjetja (MSP)
Buffalo prinaša prilagodljivo rešitev shranjevanja podatkov za majhna in srednje velika podjetja (MSP)

Nova 4-ležiščna TeraStation 4400 (TS4400) naprava nudi izjemno prilagodljivo NAS shranjevanje, ki podjetjem omogoča razširitev po potrebi, z do štirimi (1, 2, 3 ali 4TB) 3.5″ trdimi diski. Naprava prihaja opremljena z 2GB hitrega pomnilnika DDR3 in z zmogljivim procesorjem Intel Atom D2550 Dual-Core zagotavlja visoke hitrosti prenosa podatkov in dostop do datotek iz več računalnikov. Najnovejši dodatek k družini Buffalo TeraStation ponuja vrsto poslovnih funkcij, vključno z IP snemanjem neposredno na napravo in Buffalo Surveillance Video Managerjem, ki ga poganja SolaraTec programska oprema Phoenix.

TS4400 ob sočasni NAS in iSCSI funkcionalnosti podjetjem ponuja večjo učinkovitost. Ostale poslovne prednosti so podpora Active Directory, nov in za uporabo preprost intuitiven vmesnik ter bogate funkcije varnostnega kopiranja, kot so samodejni preklop, repliciranje, načrtovano varnostno kopiranje in 10 brezplačnih NovaStor licenc NovaBACKUP®.

Ko je naprava zapolnjena z dvema ali več pogonov, TS4400 ščiti podatke uporabnikov z RAID tehnologijo, funkcionalnost “vroče zamenjave” pa uporabnikom omogoča zamenjavo diskov, ne da bi pri tem trpel čas izpada.

Paul Hudson, direktor prodaje za severno Evropo pri Buffalo Technology, pravi: “Ta visoko zmogljivi izdelek združuje NAS in iSCSI tehnologijo, ki v ohišju s prilagodljivo zmogljivostjo ponuja izredno zmogljive možnosti shranjevanja za mala in srednje velika podjetja. Prednost ohišja je v tem da podjetjem omogoča dodajanje ali odstranjevanje kapacitete, glede na rast njihovih potreb po shranjevanju in varnostnemu kopiranju podatkov.”

TS4400 je opremljena z dvema Gigabit Ethernet priključkoma, dvema super-speed USB 3.0 priključkoma in USB 2.0 priključkom. Vključuje Buffalo WebAccess aplikacijo, ki omogoča oddaljen dostop do datotek preko iOS, Android in Windows naprav.

Vsi trdi diski so naprodaj ločeno od naprave.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901