05.05.2016 11:04
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare ter Call of Duty: Modern Warfare Remastered podrobnosti

V zadnjem tednu se je dolgo šušljalo o novem delu franšize Call of Duty. Sedaj je novica dokončno uradna. Naslednje poglavje Call of Duty franšize se bo imenovalo Call of Duty: Infinite Warfare.

Igra se bo dogajala v prihodnosti kar pomeni obilico futurističnih orožij ter nenavadnih nasprotnikov.

Seveda se lahko spet veselimo navdušujoče grafike, ki bo glede na nedavno izdan napovednik spet precej spektakularna.

Tokrat pa bojevanje ne bo potekalo samo na tleh saj bodo prvič v zgodovini Call of Duty franšize prisotne celo vesoljske bitke! Oboževalci spektakularnih galaktičnih bitk bodo tokrat prejeli svojo dozo vesoljskega streljanja, ki so jo pogrešili v Battlefrontu. Razvijalec Infinity Ward pa je igričarsko skupnost tudi prijetno presenetil. Napovedana je namreč predelava, po mnenju mnogih, najboljšega dela serije, Call of Duty 4: Modern Warfare.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered bo vseboval izboljšane teksture, animacije, osvetljavo ter zvok. Predelan bo tudi večigralski način, kjer se vračajo vsem znane mape kot so “Crash”, “Backlot” ter “Crossfire”.Modern Warfare Remastered ne bo moč kupiti posamezno ampak za igranje potrebno kupiti Infinite Warfare posebno različico.

Te so:

• Legacy Edition in Digital Legacy Edition
  • Digital Deluxe Edition
  • Legacy Pro Edition

Call of Duty: Infinite Warfare ima napovedan izid 4.11.2016.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GS IT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GS IT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GS IT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)