Računalništvo, telefonija
21.04.2011 10:32

Deli z drugimi:

Share

Canyon išče DJ-ko

V DJ svetu prevladujejo izvajalci moškega spola, zato so se pri podjetju Canyon odločili, da obrnejo ploščo in predstavijo nov izziv, ki je namenjen DJ-kam nežnejšega spola.
Canyon išče DJ-ko
Canyon išče DJ-ko

CANYON IŠČE DJ-ko je prvi regionalni projekt in vabi vse DJ-ke iz Adriatik regije (Slovenija, Hrvaška, Srbija, BiH), da se prijavijo na prvo tekmovanje, s katerim se bo poiskalo najboljšo klubsko DJ-ko. CANYON, CLUB MANSION in RNB CONFUSION vas vabijo na nepozabno glasbeno potovanje, na katerem bodo najboljše tri osvojile atraktivne sponzorske nagrade in nastope v najpopularnejših klubih in festivalih na Hrvaškem.

Žirijo sestavljajo priznani glasbeniki, ki bodo prispevke s posebno pozornostjo ocenili:

  • Marko Miličević Gramophonedzie (Dj in producent/„Why Don’t you“)
  • Bizzo Brigante (Dj in glasbenik- Bolesna braća)
  • Frx (Dj, radijski voditelj, MTV Team)
  • Vladimir Erceg (Exit team/Papaya)

Prijave se odprejo 06.04.2011 in zaprejo 04.05.2011. Za prijavo pošljite e-mail canyon.girlDJ@gmail.com. Priložite: 2 sliki, biografijo, avtorski miks v mp3 obliki (45-60 min, kakršnakoli glasbena zvrst) in navedite mesto in državo v kateri živite.

Na Facebook zidu CANYON Hrvaška v sodelovanju s CANYON Slovenija boste lahko glasovali za svojo favoritinjo. Javno glasovanje z oddajo “lajkov” bo potekalo od 4. do 19. maja na Facebook strani Canyon Croatia FB Fun Page. Za pet naj plesnih mixov, bo glasovala publika, kot tudi strokovna žirija. Pet izbranih DJ-k se bo imelo možnost predstaviti v klubu Mansion (Zagreb, Jarun), kjer bodo tudi v živo pred strokovno žirijo, v polurni predstavitvi pokazale svoje talente in DJ sposobnosti. V živo za DJ pultom se bo ocenjevala tehnika miksanja, flow miks, nove ideje miksanja in osebni pristop. Klubsko druženje se pričenja v sredo 27. aprila, v klubu Mansion (ex Piranha) na velikem partiju IŠČEMO CANYON DJ-ko. Posebna gostja večera bo MISS DJ CANDY iz Londona.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več