Računalništvo, telefonija
28.03.2015 11:45

Deli z drugimi:

Share

Čas je za elektronske zapiske

Velika večina ljudi, bi svoje zapiske pretvorila v elektronsko obliko, da postanejo bolj mobilni in organizirani. To je sedaj mogoče s pametnim pisalom Livescribe 3. Vse zapisano v zvezek vam prenese na vašo pametno napravo, da zapiske lahko urejate, organizirate in dodajate slike.
Besede iz zvezka prenese v digitalni svet.
Besede iz zvezka prenese v digitalni svet.

Zagotovo ste tudi vi eden izmed tistih, ki bi želeli svoje zapiske iz zvezka enostavno prenesti na svojo tablico ali telefon, da bi imeli vedno vse pri roki. To vam sedaj omogoča pisalo Livescribe 3, ki preko Bluetooth tehnologije vaše zapiske enostavno pošlje na mobilno napravo. Od tam jih lahko urejate, dodajate slike, besedilo ali opombe. Zapiske lahko pošiljate, si shranite e-poštni naslov ali pa neposredno pokličete na zapisano številko.

Čas je za elektonske zapiske

Tehnologija se izjemno hitro razvija, s tem pa tudi možnosti, ki se nam pri tem ponujajo. Ker si želimo najti način, da postanemo mobilni in organizirani, vam tu predstavljamo pametno pisalo, ki vam spremeni vaš način dela. Čas je, da se izognemo prekladanju zvezkov in iskanju pravih informacij v njih, saj nam vse zapiske iz zvezka lahko na tablico ali telefon prenese Livescribe 3 pametno pisalo.

Kako deluje?

Kot pri navadnem pisalu lahko enostavno pišete v zvezek, vse zapisano pa se bo neposredno shranjevalo na vašo tablico. Takrat se vam odprej ogromno možnosti, kako te elektronske zapiske izkoristiti. Dodajate jim lahko besedilo ali slike, pripenjate dokumente, določeno besedilo pretvorite v tipkarsko pisavo ali pa si z enim kliknom v telefon shranite vse zapisane kontakte.

S klikom na zapiske se vam predvaja zvok

Če imate ob uporabi pisala še mobilno napravo znamke Apple, vam le ta lahko ob delanju zapiskov posname še zvok in ga sinhronizira s pisavo. Neverjetno enostavno se je na tak način učiti določeno šolsko snov ali poslušati sestanek po dnevnem redu. Na mobilni aplikaciji enostavne kliknete na zapiske in predvaja se vam zvok od časa, ko ste zapisano zapisali. Tako lahko študentje poslušate le tisti del, ki vam ni jasen, podjetniki pa poslušate le tisto točko sestanka, ki je za vas pomembna.

Vse informacije o pisalu lahko dobite na www.livescribe.si ali neposredno na telefonu: 051313097.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Jacob d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Jacob d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Jacob d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več