Računalništvo, telefonija
18.03.2014 10:07

Deli z drugimi:

Share

Ceneni ali certificirani sef?

Verjetno ste že kdaj razmišljali o nakupu sefa za varno hranjenje vaših dragocenosti, mogoče pa sef že imate. V vsakem primeru se je dobro pozanimati o certifikatih, ki jih je vaš oziroma želeni sef pridobil.
Certificirani sef CombiLine 10E
Certificirani sef CombiLine 10E

Na trgu je mnogo različnih sefov, od takih najbolj cenenih, pa do visokokvalitetnih sefov, kar dokazujejo s pridobljenimi certifikati.

Ceneni sefi običajno nepridipravom ne predstavljajo nikakršne ovire, saj imajo nekvalitetne ključavnice, slabe zapahe, ranljiva mesta, ali pa druge pomanjkljivosti. Spreten tat jih lahko odpre v nekaj sekundah tudi brez pripomočkov.

Certificirani sefi pa so mnogo bolj kvalitetni in odporni na poskuse vloma, saj jih evropski urad za certificiranje (ECB – European Certification Body) temeljito preizkusi, preden jim podeli certifikat.

Spodaj se nahaja kratka video predstavitev razlike med cenenim in certificiranim sefom. V njej je jasno prikazano kako težko je vlomiti v kvaliteten certificiran sef. ECB je za predstavitev neodvisno izbrala sef proizvajalca Burg-Wächter iz linije CombiLine, in sicer CL10E. Njihovi sefi so nam že dolga leta na voljo v trgovinah Vovko – preverite pogoje tukaj!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VOVKO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VOVKO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VOVKO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več