16.06.2013 07:57

Conceptronic slušalke z mikrofonom

Vsak pravi igračar ve, da je osnovna oprema za igranje več igralskih iger prek interneta dober set slušalk z mikrofonom. Zanj je ključna kvaliteta slušalk, mikrofona in udobje tudi po več urah nošenja.
Conceptronic slušalke z mikrofonom so udobne in kvalitetne.

Kvalitetne stereo slušalke z mikrofonom vam bodo dale občutek, kot da ste znotraj igre. Ta naglavni set lahko uporabite tudi za internetno telefonijo VoIP in video konference. Slušalke se lahko s 3,5 mm bananama povežejo z računalnikom ali prenosnikom. Uporabite pa jih lahko tudi za poslušanje glasbe z medijskih predvajalnikov, radijskih stolpov, mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov.

Za udobje je poskrbljeno z nastavljivim naglavnim trakom in mehkimi slušalkami, ki se prilegajo na vsaka ušesa.

Slovenski uvoznik za Conceptronic je podjetje Chip Trade, d. o. o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CHIP TRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CHIP TRADE d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CHIP TRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

BROTHER CEE GmbH