Računalništvo, telefonija
12.03.2015 12:41

Deli z drugimi:

Share

Copia biro Canon Premier Partner

Podjetje Copia biro se je uvrstilo Canon Premier Partner Club 2015, akreditacija je rezultat uspešnih poslovnih rezultatov na področju integracije rešitev in prodaje biro opreme Canon v letu 2014.
Copia biro Canon Premier Partner
Copia biro Canon Premier Partner

Podjetje Copia biro d.o.o. je dolgoletni Canon partner in večkratni prejemnik naziva najuspešnejši Canon partner. Kot rezultat uspešnih poslovnih rezultatov v letu 2014 se je podjetje uvrstilo v Canon Premier Partner Club 2015. Imajo več kot 20 let izkušenj na področju prodaje in servisa fotokopirnih strojev, tiskalnikov, multifunkcijskih naprav, skenerjev in faksov Canon. Osredotočajo se tudi na rešitve saj so največji Canon partner na področju pisarniških rešitev.

Kot Canon partner imajo zagotovljeno vrhunsko podporo, strokovna izobraževanja in usposabljanja. Vsi zaposleni v servisu in tehnični podpori imajo certifikate s strani Canon CEE in Canon Europe N.V..

Številni pridobljeni certifikati so znak zaupanja in kakovosti, podjetje je akreditirano na treh področjih:

  • Napredne rešitve za pisarne (Advanced office solutions partner) – zaposleni v podjetju so strokovno usposobljeni in nudijo podporo pri integraciji rešitve za upravljanje tiskalniških naprav UniFlow in rešitve za upravljanje z dokumenti Therefore.
  • Napredne rešitve za skeniranje (Advanced scanning solutions) – strokovno usposobljeni svetovalci podjetja vam bodo v pomoč pri iskanju optimalnih rešitev za zajemanje slik in dokumentov in iskanju primernega skenerja.
  • Tiskanje velikih naklad (Production print) – podjetje je uradno akreditiran ponudnik Canonove strojne opreme in rešitev za profesionalno barvno in črno-belo tiskanje na rezane liste za komercialne ponudnike tiskanja in tiskanje v podjetjih.

Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COPIA BIRO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več