Računalništvo, telefonija
15.03.2013 11:22

Deli z drugimi:

Share

D-link bo splovil težko pričakovani dvo-propustni usmerjevalnik N600 s SmartBeam tehnologijo

N600 vsebuje vse napredne funkcije, ki jih lahko želite od sodobnega usmerjevalnika.
N600 vsebuje vse napredne funkcije, ki jih lahko želite od sodobnega usmerjevalnika.

Usmerjevalnik Cloud Gigabit Router N600 bo postal novi član SmartBeam družine kvalitetnih usmerjevalnikov podjetja D-link.

Posebnost modela N600 je opremljenost z Dual-band oziroma dvo-propustno tehnologijo in Mydlink oblačnim servisom. Te lastnosti uporabnikom omogočajo neprekinjeno in izboljšano uporabo internetnega omrežja, obenem pa tudi njihov zasebni oblak, preko katerega lahko nadzorujejo domače omrežje.

N600 je opremljen s SmartBeam tehnologijo, ki omogoča najboljšo možno internetno povezavo preko šestih vgrajenih anten, ki se dinamično prilagajajo moči signala in tega ojačajo v oddaljenih predelih, ki jih ostale naprave ne dosežejo. Dual-band tehnologija pa uporabniku zagotavlja istočasno kar dve brezžični omrežji v enem – eno na 2.4GHz frekvenci in eno na 5GHz. To pomeni, da lahko na enem omrežju pregledujete pošto in deskate po internetu, na drugem pa prenašate večje digitalne vsebine.

Naslednja kvaliteta usmerjevalnika N600 je mydlink oblačni sistem, preko katerega lahko uporabnik nemoteno nadzoruje domače omrežje. Usmerjevalnik vas opozori, če poskuša do omrežja dostopiti nepooblaščena oseba, starši pa lahko nadzorujejo katere internetne strani obiskujejo njihovi otroci.

Izredno uporaben dodatek je tudi aplikacija SharePort Mobile, ki omogoča enostavno povezavo in izmenjavo datotek, slik, glasbe in filmov med računalnikom in prenosno napravo, povezano z USB ključom do usmerjevalnika.

Z narastom osebnih digitalnih in pametnih naprav se povečujejo tudi potrebe domačih brezžičnih omrežij. »Cloud Gigabit Router N600 je ustvarjen z namenom zadostiti potrebam sodobnega tehnološko osveščenega človeka, saj vsebuje nekatere specifične funkcije, obenem pa še moderni dizajn,« pravi Tvrtko Ljubič, področni direktor D-Link Adria.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več