25.07.2013      10:52
D-Link DIR 800 serija brezžičnih usmerjevalnikom

D-Link je razkril široko zbirko brezžičnih AC usmerjevalnikov

DIR-810LDIR-810L
DIR-868LDIR-868LDIR-850LDIR-860LDIR-850LDIR-860LDIR-810L

D-Link je razkril najbolj napredno in široko linijo brezžičnih AC oblačnih usmerjevalnikov na svetu. Štirje novi modeli pospešujejo prihodnost povezljivosti z neverjetno zmogljivostjo in naslednjo generacijo brezžičnega standarda AC.

D-Linkova nova serija se bo borila proti današnjimi najbolj pogostimi in nadležnimi težavami brezžičnih povezav, kot so izpad povezave med prenosom pomembnih datotek in izguba v napeti internetni igri zaradi zakasnitve v kritičnem trenutku. Nova brezžična AC linija ima ozek dizajn in podpira mydlink™ oblačne storitve, ki uporabniku omogočajo nadzor in upravljanje omrežja z vsake PC ali mobilne naprave.

Vodilni izdelek serije je brezžični AC1750 dvopasovni gigabitni oblačni usmerjevalnik z AC SmartBeam™ (DIR-868L). To je najhitrejši oblačni usmerjevalnik na svetu namenjen tistim, ki potrebujejo neizprosno delovanje. Resni igričarji bodo veseli štirih gigabitnih mrežnih priklopov. Vsi, ki pretakajo medije iz povezanih USB naprav in prenosnih diskov, bodo veseli tudi USB priključka na usmerjevalniku.

Brezžični AC1200 dvopasovni gigabitni oblačni usmerjevalnik z AC SmartBeam™ (DIR-860L) in Brezžični AC1200 dvopasovni gigabitni oblačni usmerjevalnik (DIR-850L) sta ocenjena z AC1200 za trojno hitrost obstoječih brezžičnih N300 brezžičnih omrežij. Vključujejo tudi gigabitno omrežje, ki je odlično za priklop igralnih konzol in pretočnih medijskih naprav. DIR-860L vsebuje tudi AC SmartBeam™ tehnologijo, ki je namenjena iskanju in sledenju individualnih naprav, povezanih z usmerjevalnikom. To omogoča neizprosno povezavo kjerkoli v domu. Tudi v kotičkih, kjer je bil doseg v preteklosti omejen.

Zadnji član družine je brezžični AC750 dvopasovni gigabitni oblačni usmerjevalnik (DIR-810L), ki nudi AC750 hitrosti po privlačni ceni, zaradi česar je najbolj dostopna opcija za tiste, ki želijo zamenjati ali nadgraditi svoj usmerjevalnik na AC brezžični standard.

Ti usmerjevalniki so hitri, polni funkcij in enostavni za uporabo za vse. Namenjeni so tudi študentom z omejenimi financami.

»Ves brezžični svet počasi sledi proti novemu AC brezžičnemu standardu. Ne glede na to ali gre za najnovejše pametne telefone, tablične računalnike ali pametne televizije, je prihodnost AC omrežij tik pred nami,« je izjavil regijski menedžer D-Link Adrije Tvrtko Ljubić. »D-Link pospešuje prihodnost z izdajo najbolj razširjene brezžične AC serije izdelkov, kar kaže na njihovo zavezo nudenja nadpovprečnih omrežnih rešitev za vse. Navdušeni smo nad nudenjem hitrega pretakanja HD vsebin, prenosov datotek, VoIP klici in internetnim igranjem na več napravah, v več sobah v hiši, brez zmanjšanja hitrosti in kvalitete povezave.«

Poleg visoke zmogljivosti AC brezžičnih omrežij, nudijo D-Linkovi novi usmerjevalniki tudi oblačno mydlink™ storitev, ki omogoča uporabnikom oddaljen dostop za upravljanje in nadzor omrežja od koderkoli s pomočjo brezplačne mydlink™ mobilne aplikacije. Uporabniki lahko takoj vidijo povezane naprave, njihovo zgodovino brskanja, zaustavijo neželene povezave in prejmejo obvestila po e-pošti, zaradi česar lahko enostavno obvarujejo svoje omrežje pred vlomilci. Preprosto jih lahko namestimo s pomočjo brezplačne QRS mobilne aplikacije za iPhone, iPad in Android brez potrebe po računalniku.

Povezava z novim D-Link brezžičnim AC dvopasovnim USB adapterjem (DWA-182) ali brezžičnim AC dvopasovnim USB nano adapterjem (DWA-171) omogoča uporabnikom enostavno nadgraditev svojih osebnih računalnikov ali prenosnikov za popolni izkoristek hitrejših povezav in funkcij, ki jih prinaša AC brezžični standard.

Povezave:D-Link Adria

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

S tem pametnim dežnikom ne bomo nikoli zgreši... 2
skeptik  |  Če bi na RN to vedeli, ne bi napisali ni...
Amazonova futuristična trgovina brez blagajn ... 3
abhorsen.  |  Ja tak to je eni so bogato plačani, da r...