Računalništvo, telefonija
05.09.2016 12:11
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

D-Link na IFA 2016 s pripomočki za pameten dom

D-Link na IFA 2016 s pripomočki za pameten dom
D-Link na IFA 2016 s pripomočki za pameten dom

Multinacionalni proizvajalec omrežne opreme D-Link na letošnjem IFA sejmu predstavlja nove pripomočke za pameten, povezan dom, ki vključujejo novo linijo videonadzornih kamer, Wi-Fi usmerjevalnike in tehnologijo za domačo avtomatizacijo.

Poleg nabora najnovejšega naprednega sistema za domači videonadzor s tehnologijo Wide Eye 180˚ bo na razstavnem prostoru mogoče videti tudi AC5300 ULTRA Wi-Fi Router (DIR-895L), mydlink Home Smart Power Strip (DSP-W245) in mydlink Home Thermostatic Radiator Valve (DCH-Z410).

AC5300 ULTRA Wi-Fi Router

Odlična izbira za vse, ki želijo dobiti najboljše rezultate iz svojega brezžičnega sistema. Osem visokozmogljivih anten poskrbi za hitrost prenosa podatkov do 5300 Mb na sekundo in skupaj z ojačevalnikom DIR-895L poskrbi za stabilno omrežje v vašem domu. Podpira najnovejšo Wi-Fi tehnologijo MU-MIMO, SmartConnect in AC SmartBeam, ki poveča brezžično zmogljivost, učinkoviteje razporeja pretok podatkov in tako omogoča več napravam, da dostopajo do povezave z visoko pasovno širino. Uporabniki lahko tako uživajo v Wi-Fi povezavi brez prekinitev.

Mydlink Home Smart Power Strip

DSP-W245 je učinkovito orodje za nadzor porabe električne energije v vašem pametnem domu. S pomočjo štirih kanalov lahko nadzorujete in regulirate porabo kar preko mobilne aplikacije mydlink Home. Preko aplikacije lahko vklopite in izklopite določene naprave, npr. senzor za dim, senzorje na vratih itd. Možna je tudi nastavitev različnih obvestil, ki jih dobite na svojo mobilno napravo, ko npr. dosežete določeno porabo električne energije v svojem domu.

mydlink Home termostatski radiatorski ventil

DCH-Z410 termostatski radiatorski ventil učinkovito in pametno pomaga obvladovati zahteve domačega ogrevanja. Vse naprave znotraj D-Linkovega ekosistema med seboj uspešno komunicirajo in uporabnikom olajšajo marsikatero opravilo. Tudi pametne termostatske ventile D-Link enostavno upravljamo s pomočjo aplikacije mydlink Home.

Vse to in še več si lahko ogledate tudi na spletni strani podjetja D-Link.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več