06.06.2014      9:10
D-Link AC1900

D-Link omogoča doživetje najnovejše tehnologije brezžičnega omrežja v vašem domu pri uporabi pametnih TV-sprejemnikov, mobilnih naprav, igranju iger, uživanju v storitvah na zahtevo in ogledu videa

Najhitrejši brezžični usmerjevalnik AC omogoča neprekosljive omrežne hitrosti,   zagotavlja povezljivost velike pasovne širine ter nastavitev preko zaslona na dotikNajhitrejši brezžični usmerjevalnik AC omogoča neprekosljive omrežne hitrosti, zagotavlja povezljivost velike pasovne širine ter nastavitev preko zaslona na dotik

D-Link je predstavil svoj najhitrejši brezžični usmerjevalnik AC, s katerim bo zadostil vsem zahtevam, ki jih glede zmogljivosti imajo igralci spletnih iger, filmski navdušenci in ljubitelji TV-programov. Brezžični dvopasovni oblačni usmerjevalnik AC1900 (DIR-880L) omogoča kombinirane hitrosti brezžičnega omrežja do 1900 Mb/s preko sočasnih pasov, kot tudi največjo pokritost in doseg brezžičnega omrežja.

„Brezžični usmerjevalnik AC1900, ki ga odlikujejo vrhunske hitrosti, velik doseg in pasovna širina, ponuja največjo možno zmogljivost brezžičnega omrežja v domovih“, je dejal Tvrtko Ljubič, področni vodja pri D-Link Adria. „To pomeni, da več ne boste imeli preglavic s prekinjeno brezžično povezavo med  spletnim igranjem iger, pretakanjem HD-vsebin ali pri drugih dejavnostih, ki zahtevajo veliko pasovno širino. Za potrošnike je to odlična ponudba, s katero še enkrat potrjujemo D-Linkovo zavezanost razvoju rešitev za brezžično omrežje AC v vseh okoljih.“

Brezžični usmerjevalnik AC1900 je prvi usmerjevalnik, ki uporabnikom omogoča hitro nastavitev preko D-Linkovega novega, za dotik optimiziranega spletnega uporabniškega vmesnika, ne da bi pri tem potrebovali CD ali računalnik.  Tako nastavitev lahko preprosto opravite preko svojega pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Poleg tega pa lahko vse nastavitve v celoti prilagodite preko intuitivnega, na dotik občutljivega zaslona vmesnika. Na primer, starši lahko filtrirajo dostop svojih otrok do spleta glede na čas – denimo tako, da ga onemogočijo po določeni uri zvečer – ali preprečijo dostop do določenih spletnih strani. To pa pomeni, da nov uporabniški vmesnik usmerjevalnika staršem omogoča popoln nadzor nad uporabo interneta v njihovem domu in boljšo zaščito otrok.

Usmerjevalnik je povezan s storitvami mydlink™, ki uporabnikom omogočajo dostop do domačega omrežja in njegov nadzor preko mobilnih naprav, ne glede na to, kje se nahajajo. Uporabniki si lahko tudi prenesejo brezplačno aplikacijo mydlink™ SharePort™, s katero lahko pomnilnik USB, ki je povezan z usmerjevalnikom, spremenijo v zasebni pomnilniški prostor v oblaku, ne da bi jim za to bilo treba kupiti omrežno podatkovno skladišče (NAS, network attached storage) ali kakšno drugo vrsto pomnilnika.  To je idealna rešitev za uporabnike, ki si na poti želijo zagotoviti dostop do svojih dokumentov, filmov, fotografij in glasbe.

„Uporaba brezžičnega omrežja AC hitro narašča, vendar pa je D-Link na trgu prepoznaven prav po svoji platformi mydlink™. Možnost nadzorovanja omrežja in dostopa do vseh datotek, shranjenih doma, kadar koli in s katere koli naprave ima neprecenljivo vrednost,“ je še dodal Ljubič.

Usmerjevalnik AC je opremljen z napredno tehnologijo AC SmartBeam™, ki usmerja brezžični signal v oddaljene in težko dosegljive prostore v domu, kar odpravlja črne točke, uporabnikom pa ni treba več skrbeti glede dodatnih stroškov ali estetskega videza zaradi dodatnih kablov. Poleg tega ima tudi napredno funkcijo za zagotavljanje kakovosti storitev (QoS, quality of service), ki omogoča učinkovito razporejanje pasovne širine in usmerjanje brezžičnega prometa. Ko je na domače omrežje povezanih več mobilnih naprav in računalnikom, lahko uporabnik določi tiste, katerim želi dati prednost, in tako v največji možni meri poveča zmogljivost omrežja.

S pomočjo dvopasovne tehnologije lahko vsak pas deluje kot ločeno brezžično omrežje, zato si uporabniki svoje omrežje lahko prilagodijo tako, da najbolje ustreza njihovim potrebam. Na primer, območje za goste lahko konfigurirajo tako, da jim omogočijo dostop do interneta, hkrati pa jim preprečijo dostop do preostalega omrežja.

Usmerjevalnik ima dvoje vrat USB za povezovanje pomnilnikov in tiskalnikov za skupno rabo.

Za več informacij obiščite: http://www.dlink.com

Povezave:D-Link

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

BMW samodejno zaklenil tatu in počakal na pol... 2
abhorsen.  |  HA HA HA to je dobra šola za lopova in l...
Kdaj lahko pričakujete Android 7.0 Nougat na ... 6
boris.novak  |  LG G5 je že dobil 7.0 uradno posodobitev...
Nasvidenje, Si.mobil, dobrodošel, A1! 8
micacof  |  A bi se mogoče lahko naučil slovensko?
BMW samodejno zaklenil tatu in počakal na pol... 2
FerdoPiš  |  Le kdaj boste na RN imeli poleg novic o ...
Zelo slaba novica za lastnike najboljšega pre... 46
ice.caj.tea  |  Kaj ima naslov z mojim komentarjem?