Računalništvo, telefonija
07.05.2014 10:19

Deli z drugimi:

Share

D-Link omogoča povečanje zmogljivosti vseh obstoječih brezžičnih omrežjih z najnaprednejšo brezžično tehnologijo AC

D-Link s svojim novim dvopasovnim ojačevalnikom brezžičnega signala AC750 (DAP-1520) odpravlja mrtve točke brezžičnega omrežja in zagotavlja doseg brezžičnih signalov v težko dosegljivih kotičkih doma ali manjše pisarne za nemoteno pretakanje videa, spletno igranje iger in druge vsakodnevne spletne dejavnosti.
Ojačevalnik brezžičnega signala, ki ga priklopite kar preko zidne vtičnice, je preprost način, da si povsod zagotovite pokritost brezžičnega omrežja visokih hitrosti.
Ojačevalnik brezžičnega signala, ki ga priklopite kar preko zidne vtičnice, je preprost način, da si povsod zagotovite pokritost brezžičnega omrežja visokih hitrosti.

Namestitev obnavljalnika je preprosta, saj ga preprosto vtaknete v električno vtičnico kjerkoli v domu in si zagotovite takojšnjo razširitev brezžičnega omrežja. Dvopasovni ojačevalnik brezžičnega signala AC750 je velikosti dlani, zato je diskreten in neopazen.

Ojačevalnik pa ne ponuja le možnosti dodatne razširitve brezžičnih omrežij AC, ampak je tudi povratno združljiv, kar uporabnikom omogoča povečanje dosega tudi tistih obstoječih omrežij, ki uporabljajo prejšnje generacije brezžične tehnologije.

„Brezžično omrežje AC ponuja številne prednosti, ki omogočajo večje hitrosti in zmanjšanje mrtvih točk brezžičnega omrežja, kljub temu pa se lahko zgodi, da signal nima dosega v kleti ali vrtni uti. Rešitev za to težavo je dvopasovni ojačevalnik brezžičnega signala AC750,“ je dejal Tvrtko Ljubič, regijski vodja pri D-Link Adria. „D-Linkov najnovejši ojačevalnik zagotavlja hitrosti brezžičnega omrežja AC, hkrati pa je tudi povratno združljiv, zato uporabnikom ne bo treba skrbeti, če vse njihove naprave ne podpirajo brezžičnega omrežja AC. To omogoča hitro, preprosto in varno povečanje zmogljivosti obstoječega omrežja, tako da boste v njem lahko uporabljali številne mobilne naprave, obenem pa boste lahko obstoječemu domačemu omrežju celo dodali dvopasovno povezljivost.“

Dvopasovni ojačevalnik brezžičnega signala ponuja kombinirane hitrosti brezžičnega omrežja do 750 Mb/s. Poleg tega pa uporabnikom omogoča tudi dodajanje povezljivosti s frekvenco 5 GHz enopasovnemu omrežju le z enim pritiskom gumba. To omogoča povezovanje brezžičnih naprav s frekvenco 5 GHz preko manj obremenjenega brezžičnega pasu s frekvenco 5 GHz, kar zmanjšuje možnost za pojav motenj v brezžičnem omrežju.

Nastavitev je preprosta, bodisi z uporabo standarda Wi-Fi Protected Setup (WPS), ki vam omogoča povezavo le z enim dotikom, ali pa s pomočjo namestitvenega čarovnika, ki je vgrajen v intuitiven, na dotik občutljiv zaslon spletnega uporabniškega vmesnika. Razširjeno brezžično omrežje pa lahko uporabniki konfigurirajo in prilagodijo osebnim zahtevam tudi s pomočjo spletnega uporabniškega vmesnika ali D-Linkove brezplačne mobilne aplikacije za nastavitev usmerjevalnika QRS (Quick Router Setup), ne da bi jim za to bilo treba vključiti računalnik.

Za več informacij obiščite: http://www.dlink.com


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več