20.02.2013      8:28
D-Link PowerLine AV500

Z električno napeljavo do povezanosti z D-Link PowerLine

D-Link je posodobil družino izdelkov za domača omrežja PowerLine. Novi PowerLine AV500 omogoča pretakanje video vsebin, igranje na spletu, brskanje in VoIP na številnih napravah istočasno, kjerkoli v vašem domu.

Nov nabor izdelkov s pomočjo obstoječe električne napeljave nemudoma podaljša doseg omrežja v vašem domu do točk z omejeno ali celo brez povezave. Analitična hiša Gartner ugotavlja, da so potrošniki v letu 2012 za izdelke digitalne tehnologije zapravili kar 2,2 trilijonov ameriških dolarjev, do leta 2013 pa naj bi zapravili kar 2,8 trilijonov za povezane naprave ter vsebine in storitve, ki tečejo na teh napravah.  Nov nabor D-Link izdelkov AV500 pomaga zadovoljiti te potrebe po povezljivosti, tako, da kjerkoli v vašem domu zagotavlja visoko-kakovostno, stabilno in varno žično in brezžično povezavo.

Celoten portfelj PowerLine AV500 izdelkov podpira Quality-of-Service, s katerim omogoča pretakanje IPTV ali HDTV po celotnem domu. Zanesljivost je še povečana s hitrostmi do 500 Mbps in kar 23-odstotkov boljšo pokritostjo v primerjavi s standardnimi PowerLine izdelki, kar omogoča pretakanje vsebin na več naprav hkrati, tudi na tiste v najbolj oddaljenih kotičkih vašega doma. Enostavno namestitev omogoča sistem Plug-and-Connect, med tem ko okolju prijazne možnosti, kot je nizka poraba energije in način varčevanja z energijo pomagajo zmanjšati porabo električne energije.

»Vidimo lahko velik porast v žičnih in brezžičnih povezanih napravah v prav vsaki sobi v hiši. Naj bo to PC in tiskalnik v študijski sobi, dodaten TV z igralnimi konzolami v spalnici, povezan TV in naprave za pretakanje vsebin v dnevni sobi in celo računalnik in povezan hladilnik v kuhinji,« pravi Tvrtko Ljubić, regijski vodja v D-Link Adria.

»A omrežna povezljivost še zdaleč ni enotna, stranke pa hočejo z enostavno namestitvijo in brez težav rešiti črna območja v omrežju njihovega doma. Ta rešitev mora biti cenovno ugodna in hkrati zagotavljati zanesljivo povezave za današnje potrebe in to je točno to, kar naš nabor AV500 omogoča.«

Da bi zagotovili povezavo za vsak scenarij, je nova družina izdelkov PowerLine AV500 skladna s standardom domačih električnih vtičnic, sestavlja pa jo: AV500 2-Port Mini Adapter (DHP-328AV), AV500 2-Port Adapter Starter Kit (DHP-329AV), AV500 Wireless N Mini Starter Kit (DHP-W311/E), AV500 Wireless N Mini Extender (DHP-W310/E), AV500 Mini Adapter (DHP-308AV), AV500 Mini Adapter Starter Kit (DHP-309AV), AV500 Passthrough Mini Adapter (DHP-P308AV) and AV500 Passthrough Mini Adapter Starter Kit (DHP-P309AV).

Kompaktna oblika omogoča, da PowerLine AV500 Mini Adapter ne blokira sosednje električne vtičnice in je odličen za sobe z manj prostora. Modeli z dvema vhodoma so kot nalašč, da zadostijo rastočim potrebam po povezanih napravah, model Passtrough pa omogoča dodatno povezljivost, brez, da bi zato morali žrtvovati električno vtičnico. Podaljševalnik dometa Wireless N Extender pa kupcem omogoča podaljšanje brezžične povezave kjer to prej ni bilo mogoče.

Povezave:D-Link Adria

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

Apple potrdil zanimanje za področje avtonomni... 1
benx  |  "Ekskluzivno!"? kaj točno??
Revolucionarno odkritje: Baterije, ki jih lah... 11
pravi.bog  |  Ja, če z bakreno žico (dovolj debelo, da...
Zelo slaba novica za lastnike najboljšega pre... 39
Bigpodgurc  |  Sorri cw ne razumes kr po domace pism